Organizirala cijelu potragu

Na Twitteru je tražila frajera kojeg je poljubila na Eiffelovom tornju, ali nije očekivala da će se ovo dogoditi

Piše: Žena Net / Vrijeme: 10:01 13.01.2018 / Rubrika:
Foto: Juliana Corrales/Twitter
0

Ovo je očiti dokaz kako internet može nekome zagorčati život

Život nam svakog dana servira svakakve situacije, a neke od njih su toliko neočekivane da se u trenutku ne možemo snaći. Juliana Corrales također se našla u jednoj nesvakidašnjoj situaciji – poljubila je frajera na vrhu Eiffelovog tornja.

No, taj neočekivan susret ju je prilično zbunio pa ga se nije sjetila pitati za broj mobitela. Kako ne bi odbacila priliku za romansom svog života, pomoć je zatražila na Twitteru, piše Some Cards.


Uz tekst je priložila i njegovu sliku u slučaju da ga netko prepozna. Romantično, zar ne? Corrales je s prijateljima doputovala u Pariz i dala obećanje sama sebi da će obavezno poljubiti nekoga na Eiffelovom tornju. Naravno da nije znala koga će poljubiti, ali u tome i jest čar.

Na tornju nije bilo nikoga njezinih godina, no uspjela je pronaći jednog dečka, rekla mu što želi i on je pristao. “Na moju zaprepaštenost, on je ipak pristao”, rekla je Corrales. S Gavinom je bila i njegova majka koju je ovaj neočekivan trenutak oduševio pa ga je ovjekovječila fotkom.

 

Twitteraši su se potpuno bacili na posao pronalaska tajanstvenog frajera, kao da se radi o  pitanju života i smrti. Kopali su i kopali dok nisu pronašli Instagram profil njegove majke pa su tako došli i do njega.

Neočekivan obrat

No, ovdje priča dobiva neočekivan obrat – Twitteraši su otkrili da Gavin navodno ima djevojku pa su počeli napadati i njega i njegovu majku kako je mogla dopustiti da joj sin poljubi drugu ženu.

Drugi su ga branili, saznavši da je prilično neaktivan na Facebooku pa se možda radilo o nekoj sada već bivšoj vezi.

Naposlijetku se oglasila i sama Corrales koja se zahvalila svima na pomoći, ali je zamolila da više ne maltretiraju Gavina ni njegovu majku, bez obzira ima li on djevojku ili ne. Nije baš najsretniji završetak slučajne romanse, ali ovo je očiti dokaz da se na internetu uz malo spretnosti može pronaći bilo koga, htio to pojedinac ili ne.

Ako ti se dogodi slična stvar, zatraži frajera za broj prije nego mu dobronamjernici počnu kopati po životu i uznemiravati ga. To definitivno nitko ne želi.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 10:01 13.01.2018 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr