Vrlo zanimljivo

Na tržište uskoro dolaze muški seks roboti s bioničkim penisom (i mrvicu su bizarni)

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 09.01.2018 / Rubrika:
Foto: RealDoll
0

Bit će ih u svim veličinama i oblicima

U tvrtci Realbotix rade punom parom i to na prvom muškom robotu s bioničkim penisom. Nakon što je lansiranje njihovih ženskih seks robota prošlo odlično, tvrtka je odlučila i ženama priuštiti isto zadovoljstvo.

Muški seks robot zvat će se Al i moći će u potpunosti odgovoriti na ženske seksualne potrebe jer uz njega dolazi i aplikacija Harmony kojoj ga možeš programirati po svojim željama. Kako navodi Daily Mail, robot će moći izdržati koliko god je vlasnici potrebno, a njihov penis će dolaziti u raznim veličinama i oblicima.

Dr. David Levy koji proučava Al-a rekao je kako vjeruje da će erotski kiborzi biti popularniji od vibratora ili dilda. “Mislim da će ženama roboti biti atraktivni baš poput muškaraca. Ako uživaju u vibratorima, zamislite kako će tek uživati u robotu koji ih doslovno može dodirnuti i stisnuti u zagrljaj”, rekao je Levy.

Matt McMullen, osnivač i direktor Realbotixa, naišao je na oštre kritike zbog svojih ženskih seks robota jer ih je napravio previše nalik porno glumicama što, kako su rekli, vrijeđa i objektivizira žene. No, rekao je da su one, barem prema njegovom mišljenju, više partnerice nego lutke.

Cijena ovih robota neće biti baš mačji kašalj, s obzirom da ženske verziju dođu oko 11.000 funti, odnosno oko 92.000 kuna. Ma, prava sitnica 😜

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 09.01.2018 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr