4. ožujka u Areni

‘Maša i Medvjed na ledu’ stiže u Zagreb: Crtani junaci su popularniji od Adele, a uskoro ćete i vi moći pogledati ledenu bajku

Piše: Žena Net / Vrijeme: 17:00 10.01.2017 / Rubrika:
0

Nakon uspješne turneje po Češkoj i Slovačkoj obiteljski spektakl Maša i Medvjed na ledu 4. ožujka 2017. dolazi u Arenu Zagreb.

Crtić Maša i Medvjed odavno je oborio sve rekorde gledanosti, neki ga već smatraju klasikom, a 7. siječnja proslavio je osmi rođendan. Animirana serija, koja se 2009. premijerno prikazala na YouTube-u, vrlo brzo postala je internet senzacija s vojskom obožavatelja širom svijeta.

I naše mališane čeka poslastica

Kako bi i djeca u Hrvatskoj mogla upoznati omiljene crtane junake pobrinula se Star Produkcija koja po prvi put u Arenu Zagreb, 4. ožujka, dovodi licencirani show Maša i Medvjed na ledu.

Najpopularniji animirani likovi kroz interaktivnu predstavu i 3D animacije odvest će mališane ali i njihove roditelje u šumsku pustolovinu ispunjenu smijehom, humorom i dobrom glazbom.

U spektakularnoj predstavi na ledu sudjeluje više od 30 akrobata, plesača i profesionalnih klizača.

Ovaj svjetski fenomen djelo je ruskog režisera Olega Kuzovkova, kojega je za lik Maše inspirirala dvogodišnja nevaljala djevojčica koju je ugledao na plaži na Krimu 1996. godine.

“Da bi ideju sproveo u djelo čekao sam 11 godina. Napisao sam projekt, sa suradnicima izradio skice i počeo tražiti ulagača kojeg smo brzo i pronašli. Ostalo je povijest”, prisjetio se Kuzovkov.

Maša i Medvjed popularni su širom planeta

Crtani film prikazuje se u 120 država, dobio je mnoge nagrade za raskošne animacije, a distribucijska prava za američko tržište otkupile su najveće kuće poput Cartoon Networka, Sony Musica i NBC Universala. Ujedno je i jedini crtić koji je osvojio You Tube listu najgledanijih klipova. Upravo je 17. epizoda spomenutog serijala “Recept za nevolju”,  u kojemu Maša prijatelju Medvjedu priprema kašu, najviše oduševila djecu i zauzela šesto mjesto najgledanijih videa, a do sada ju je pogledalo 1,8 milijardi fanova čime je pretekla i Adeleinu pjesmu “Hello”. To je također i jedini video u prvih deset najgledanijih, a da nije riječ o glazbenom hitu.

Kako maleni obožavatelji ne bi omiljene likove gledali samo na internetu za njih se 04. ožujka u Areni Zagreb priprema raskošan spektakl “Maša i Medvjed na ledu” koji je svjetsku premijeru imao 2015. godine u Slovačkoj, a show je do sada pogledalo više od 55.000 ljudi. Nakon tog uspjeha, trupa profesionalnih plesača i akrobata odjevenih u šarene i atraktivne kostime te s raskošnom i skupocjenom scenografijom odlučila je krenuti na europsku turneju u sklopu koje će posjetiti i Zagreb.

Predstava na hrvatskom jeziku

Unatoč mnogim kazališnim predstavama, Maša i Medvjed na ledu jedini je licencirani show na ledu koji će vas barem na kratko odvesti u svijet bajke. Predstava na ledu bit će na hrvatskom jeziku i na zabavan će način poučavati djecu ali i roditelje o pravom prijateljstvu, brizi za druge i slobodi kreativnosti.

Ne propustite pogledati ovaj fenomenalan dječji show, a ulaznice možete nabaviti u sustavu Eventim po cijeni od 90 kuna.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 17:00 10.01.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr