Horoskop i majčinstvo

Majka Riba jedna je od najslojevitijih osoba u zodijaku: Evo koje su njezine dobre, a koje loše strane

Uz Račicu glasi kao najpožrtvovnija, ali nekada zna biti previše osjetljiva

Ako vam je majka Riba u horoskopu ili ste vi rođeni u ovom znaku, znate da vas karakterizira bezuvjetna ljubav prema vašim potomcima i da ćete za njih uvijek sve napraviti. No, kao i svaka osoba, imate i neke loše strane koje snažno utječu na vašu djecu.

Evo vaših najistaknutijih vrlina i mana u odgoju djece:

Velikodušna, intuitivna i izrazito emotivna

Kao i sve Ribe, majke u ovom znaku suosjećaju sa svojim djetetom i uvijek mu žele najbolje. Znaju slušati, pomoći ako mogu te su vrlo kreativne kada se radi o planiranju obiteljskih aktivnosti. Majke Ribe žele i vole biti uključene u živote svoje djece te ih podupiru u svim njihovim snovima, nadama i željama.

Kako cijene glazbu, umjetnost i duhovnost, tako će i svoju djecu odgajati u sličnom duhu. Vrlo su emotivne i intuitivne, zato jako dobro znaju ako njihovo dijete nešto muči i odmah to pokušavaju riješiti.

S obzirom da su zadnji znak u zodijaku, majke Ribe u sebi nose ponešto od svakog znaka, što ih čini osobama s vrlo slojevitom osobnošću.

Pasivna agresija joj nije strana

Moglo bi se reći da majka Riba živi u nekom svom svijetu koji smatra tisuću puta boljim od stvarnog pa bi jako željela zaštititi svoju djecu od svih nedaća i prijetnji vanjskog svijeta. Zbog toga njezina djeca nekada imaju dojam da ih njihova majka guši i ne pusti živjeti.

Zbog toga je i vrlo osjetljiva i brzo se uvrijedi i rasplače, a često se koristi pasivnom agresijom kako bi manipulirala tuđim emocijama. Međutim, ona to ne radi namjerno, već ne može shvatiti da će njezina djeca kad tad odrasti i morati naučiti živjeti bez nje.

Bez obzira koliko daje, voli i žrtvuje se, često misli kako je njezina djeca ne poštuju dovoljno jer ne žele pod svaku cijenu slijediti njezine savjete i plesati kako ona svira. Kako djeca odrastaju, majka Riba postaje ovisna o njima i pokušava im kontrolirati život, što ih može izrazito frustrirati.

Zbog boljih odnosa i mira u kući majka Riba treba naučiti kako svoje najmilije ne može i ne treba zaštititi baš od svega, već im pružiti podršku i ljubav kako samo ona zna.

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr