Kao prava šefica

Kraljica Elizabeta II. obožava piti žestoka pića, a dnevno ih ispija čak četiri puta, evo o kojima se radi

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 03.08.2017 / Rubrika:
Foto: AFP
0

Žena zna kako si ugoditi

Kraljica Elizabeta II. bez obzira na svoje poodmakle godine i gust raspored, još uvijek zna kako uživati u životu, bolje reći kako se zasladiti jelom i pićem.

Sudeći prema Bussiness Insideru, kraljičin koktel režim je prilično impresivan. Prije ručka svakoga dana uživa u ginu i Dubonnet koktelu s puno leda i limuna. Za ručkom, piše The Independent, uvijek popije čašu vina koja je obično zdrava i jednostavna poput pečene ribe s povrćem, ali obavezno uključuje čokoladni desert.


U večernjim satima, poznato je da Kraljica pije suhi martini, ali ne zna se preferira li više protresen ili promiješan. Kao pravi vladajući monarh, svoj dan završava čašom šampanjca brandova poput Bollingera, Lansona i Kinga.

Kraljičina rođakinja Margaret Rhodes izjavila je da se njezin ukus u pićima nikada ne mijenja, ali u Buckinghamskoj palači mogu se popiti i pića drugih brandova i vrsta. Što se tiče piva, Kraljica nije fan gorkog okusa hmelja i ječma jer je tijekom posjeta tvornici piva Guinness odbila pintu koju je trebala dobiti na poklon.

I što reći? Žena stvarno zna kako si ugoditi i toga se ne srami ;)

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 03.08.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr