Zanimljivo...

Koliko si perverzna može ti otkriti i horoskopski znak u kojem si rođena: Evo gdje su na listi djevice, a gdje blizanci

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 03.11.2017 / Rubrika:
Foto: pexels
0

Što misliš, spada li tvoj znak među one potpuno perverzne ili si ipak više romantična duša?

U kolikoj mjeri ti samu sebe smatraš perverznom osobom? Možda si nikad nisi postavila to pitanje, ali i ako jesi, možda nikad nisi pomislila na to da na tu činjenicu pomalo utječe i horoskopski znak u kojem si rođena. Naime, znakovi se mogu dosta precizno rangirati na ljestvici onih koji su najviše perverzni, pa do onih koji se o seksu zapravo srame pričati i to im nije top jedan tema, već takve stvari vole zadržati za sebe i po tom su pitanju užasno zatvoreni. Ili pak možda nisu zatvoreni, nego su jednostavno romantičniji od drugih i vole one, kako bismo ih mogle nazvati, ‘vanilla’ i blaže stvari kad je o seksu riječ… Zanima li te gdje se ti nalaziš na spomenutoj ljestvici? Odgovor je niže, pa ako si znatiželjna, slodobno provjeri.

1. Ovan

Ovnovi su užasno impulzivni, uvijek spremni na rizik i veliki avanturisti, pogotovo kad je riječ o seksu. Njima pojam S&M nije nešto strano, a u seksu im je vrlo važno na neki način obilježiti vlastiti teritorij i drugoj osobi jasno dati do znanja što u kojem trenutku žele. Ovnovi su spremni na sve što će im vratiti potrebni osjećaj živosti, a kod njih se sve vrti oko nagrada, zadovoljstva i uzbuđenja.

2. Blizanci

Blizanci su prilično perverzni i vole radom doći do najboljeg mogućeg rezultata. Njima sekstanje nije nimalo strani pojam, kao ni seksi i zavodljive fotografije, kojima vole započeti bilo kakav seksualni odnos s partnerom. Time svoje partnere vole dovesti do ludila prije nego uopće dođe do seksa, a u cijelu priču vole uvoditi nove i zanimljive predmete, seksi i gračke, pa čak i hranu – zapravo bilo što što će na neki način podići uzbuđenje u spavaćoj sobi. Njima je najvažnija kreativnost.

3. Jarac

Jarci su također prilično perverzni i nema im ništa draže nego ponosno prigrliti vlastitu seksualnost. Zbog toga su iznimno privlačni drugim ljudima, a njihov šarm vrlo lako nagovori i druge da se upuste u neobične igre u spavaćoj sobi. A tamo zaista imaju vrlo tanke granice…

4. Rak

Rakovi su perverzni, ali na pomalo agresivan način… I zapravo, opreza s njima nikad dosta. I iako se izvan spavaće sobe čine blagima, jednom kad ste s njima nasamo, to se opako mijenja. Kod njih je vrlo važan taj element opasnosti.

5. Djevica

Djevice su zapravo potajno perverzan znak, i jako se dobro ‘pretvaraju’ u nevinašca izvan spavaće sobe. No, u spavaćoj su sobi potpuno drugačije… Njima je potajno jedan od najvećih snova seks u troje i zapravo su im najzanimljivije sve one situacije u kojima postoji bilo kakvo kršenje pravila. Za njih je istraživanje u seksu najvažniji element.

6. Strijelac

Strijelci se najviše inspiriraju porno filmovima kad je seks u pitanju, a najveći im je san jednom snimiti vlastitu seks snimku. Oni obožavaju seks i vole to ponosno pokazati, a za njih je najvažnije iskoristiti sve što seks pruža.

7. Škorpion

Škorpioni su perverzni na neki tipičan način (i da, obožavaju analni seks). Zapravo su u krevetu dosta jednostavni i znaju što vole, a što kod njih nikako ne prolazi i toga se čvrsto drže.

8. Ribe

Ribe su, moglo bi se to tako nazvati, pikantno perverzan znak i uvijek se trude seksualni život održati zanimljivim i uzbudljivim. Za njih je seksi donje rublje ultimativni turn on, a kod njih je najvažniji trud. Vole se potruditi kako bi seks bio dobar, ali isto toliko truda očekuju i od svojih partnera.

9. Vodenjak

Vodenjaci su užasno slobodni pojedinci i vole prirodan seks. Njima je najveći san koji žele ispuniti seks na javnom mjestu i nije im bitno da pritom budu previše tihi. Za njih je taj moment ranjivosti iznimno bitan, i iako na prvu izgledaju kao najveće dobrice na svijetu, u spavaćoj sobi vole eksperimentirati.

10. Lav

Lavovi obožavaju maženje i svog će partnera uvijek obasipati zagrljajima, poljupcima i slatkim komplimentima. Nakon što završite zajedno ujutro će vas dočekati doručak, jer njima je iznimno važno da se VI osjećate dobro.

11. Vaga

Vage su iznimno romantični pojedinci i vaš užitak njima je prioritet. Neće se ustručavati poljubiti vas u čelo, stisnuti vam ruku niti vas oralno zadovoljiti i zbog njih će vam se srce topiti, jer su njihove geste toliko preslatke. Njima je najvažnije da vam se u potpunosti predaju.

12. Bik

Bikovi su, pa, prilično dosadni kad je seks u pitanju… Oni obožavaju brzinski seks, jer, najvažnije je da sve bude obavljeno efikasno i na vrijeme. Ipak, kad se odluče prepustiti trenutku, itekako znaju uživati u seksu.

Izvor: Thought Catalog

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 03.11.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr