Hahaha, ma da?

Kate Winslet je priznala da joj se Leonardo DiCaprio nikad nije sviđao (i to je bio najbolji dio njihove suradnje)

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 07.10.2017 / Rubrika:
Foto: Screenshot/YouTube
0

Zapravo im je zbog toga bilo i lakše raditi zajedno. Mogli su jedno od drugoga mnogo toga naučiti, a isto čine još i danas i ostali su jako dobri prijatelji

Svi smo, u nekom periodu života, bili malo zaljubljeni u Leonarda DiCaprija. Dobro, osim Kate Winslet, čini se, jer je upravo priznala da joj se njen kolega iz planetarno popularnog Titanica zapravo nikad nije sviđao “na taj način”. U intervjuu s Lorraine Kelly, glumica je otkrila ovu svoju malu tajnu, a iako nam svima zvuči pomalo nevjerojatnim da se NIJE zaljubila u Lea, odlučila je to i detaljnije pojasniti.

“Bilo je to sedam mjeseci intenzivnog rada i oboje smo tad još bili vrlo mladi. Na svu sreću, a to je zapravo zaista dobra stvar, nikad se jedno drugome nismo sviđali na taj način. Znam da vam je to naporno slušati, ali zaista, nikad. I baš zbog toga smo uspjeli imati ovo što imamo, učili smo jedno od drugoga, a učimo i dan danas”, ispričala je Kate, piše Redbook Magazine.

Neke nove generacije sad gledaju i obožavaju Titanic, a Kate ga danas voli usporediti s filmom Mary Poppins

Titanic je danas itekako kultni film, a ove je godine proslavio 20. godišnjicu. Kate pak, tvrdi, kako film danas ima neku potpuno novu generaciju obožavatelja. “Najbolja stvar što se Titanica tiče jest ta da sad moja djeca i njihovi prijatelji često znaju reći: ‘Najdraži dio u filmu mi je kad si ti rekla…’ – i onda ubacuju moje rečenice iz filma kojih se, da budem potpuno iskrena, već odavno baš i ne sjećam. Ja im zatim odgovaram: ‘Wow, zaista sam ja to rekla?’, a oni mi odgovaraju: ‘Da, da. A onda je Jack napravio to, pa je Rose napravila to…’ Ono čega se ja pak svaki puta sjetim jest činjenica da oni nisu bili ni rođeni kad je film snimljen, zbog čega se osjećam iznimno staro. Sad je tu ta neka nova generacija klinaca koji gledaju i obožavaju taj film. Titanic je nešto poput Mary Poppins, barem ja na to tako volim gledati”, dodala je Kate.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 07.10.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr