ZANIMLJIVE POVIJESNE ČINJENICE

Jeste li ikad čuli da je mafija pomogla promociji oralnog seksa? Evo o čemu se radi

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 15:57 23.10.2016 / Rubrika:
Foto: GIPHY
0

Ovih nekoliko povijesnih činjenica vezanih uz seks dosad možda niste znali, ali vrijedi ih pročitati

Reporteri portala OZY prokopali su povijesne ‘spise’ i pronašli neke od zanimljivijih priča vezanih uz seks, a za neku od njih zasigurno nikad niste ni čuli.

Poznati Amerikanci i njihove seksualne tajne? Zvuči vam zanimljivo? Ako da, pročitajte o kojim se to tajnama radi i zašto ih vrijedi znati…

Kako je mafija u Ameriku donijela oralni seks


Oralni je seks stoljećima bio prava tabu tema u Americi, a u rječnicima se pojavio tek 1940-ih godina. No, tada se uglavnom odnosio na ‘zabranjeni homoseksualni čin’.

A tko je točno oralni seks doveo u mainstream krugove? Svijet mafije i organiziranog kriminala, čini se…

Od Maria Puza i njegovog Kuma, pa sve do porno filma Deep Throat, kojeg je financirala mafijaška obitelj Colombo, čini se kako su mafijaši doveli ovaj nekad zabranjeni čin u spavaće sobe heteroseksualnih parova i učinili ga nečim sasvim prihvatljivim.

Priča o penisu Johna Dillingera

John Dillinger bio je prilično ozloglašena ličnost svojeg vremena, iz nekoliko razloga.

Naime, bio je gangster, potencijalni ubojica i državni neprijatelj broj jedan za vrijeme Velike depresije, a priča se kako je imao i ‘čudnovati’ penis!

Priča o njegovu čudesnu penisu počela je fotografijom iz mrtvačnice, na kojoj se vidi kako njegov penis stoji prilično uspravno ispod plahte.

Fotografija je toliko zaintrigirala javnost da se o njoj otada neprestano raspravlja, a s vremenom su krenule i glasine kako su mu penis odsjekli te sada stoji kao izložak u Smithsonianu…

Kad je predsjednik Grover Cleveland oženio svoju 21-godišnju udomljenu kćerku

Osim što je bio jedini američki predsjednik koji se vjenčao u Bijeloj kući, Grover je za ženu uzeo 21-godišnju kćerku svog pokojnog prijatelja, koju je udomio te odgajao kao vlastitu kćer od njene 11. godine.

Njegova je supruga ubrzo postala prilično popularna, a narod ju je neizmjerno zavolio, dok se i slika o njemu u javnosti znatno poboljšala nakon njihova vjenčanja.

Kasnije je s njom dobio petero djece, a osim što mu je pomogla u smislu popularnosti, njegova mu je mlađahna supruga pomogla i u još jednoj stvari: dva puta je izabran kao predsjednik, ali u dva ne-uzastopna mandata. A gdje je moral u cijeloj ovoj priči? Čini se da i nije baš previše važan…

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 15:57 23.10.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr