AH, TA ŠMINKA...

Jesi li konturirala lice, stavila tuš na oči i još neke stvari koje frajerima ne znače apsolutno ništa

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 09:05 08.10.2016 / Rubrika: ,
Foto: Giphy
0

Cure se šminkaju zbog sebe, ne zbog frajera, i to je svima sasvim kristalno jasno, jer frajerima šminka u životu ne znači apsolutno ništa

Koju nijansu pudera nosimo, jesmo li stavile korektor i koliko smo platile novu maskaru dečkima stvarno nije bitno.

Za njih ionako postoji samo crveni ruž, a često i ne primijete da smo se uopće našminkale, pogotovo ako smo išle na onaj famozni ‘natural’ look. A ovo je još nekoliko stvari vezanih uz šminku za koje frajeri baš nimalo ne mare. Pada li vama još nešto na pamet?

‘Tuš za oči? Ok…nebitno’


Tanka linija na koju smo potrošile sate i sate kako bismo je konačno pravilno stavile ne znači im ništa. Ok, lijepo izgleda, ali to je otprilike sve što će vam eventualno reći, ako uopće primijete da ga nosite.

Boja i nijansa ruža za usne

Za njih postoji crveni ruž i neka čudna boja, primjerice zelena ili crna. To je jedina razlika koju će skužiti. Ali u većini slučajeva uopće neće skužiti da nosite ruž. Nude ruž? Misliš ‘uopće ne nosiš ruž’? Aha…

Sjenilo za oči

Osim ako na kapke ne stavite neku prilično upečatljivu boju, vaš dečko neće primijetiti da ste išta napravile. Oni ustvari i ne znaju da sjenila za oči uopće postoje…barem većina njih.

‘Spremala si se 10 minuta ili 2 sata? Ne vidim razliku’

Oni na vašem licu neće primijetiti razliku između ubrzanog spremanja za posao koje traje svega nekoliko minuta i dvosatnog spremanja za izlazak. Osim ako s nečime baš gadno ne pretjerate.

‘Korektor…?’

Korektor za lice nije stvar koja se nalazi u njihovom rječniku. Možda samo onaj koji se nanosi na papir kad pogriješiš u pisanju…hmm…

Jesi li ili nisi koristila uvijač za trepavice

Ovaj efekt ni same ne primijećujemo baš najbolje, a kako bi ga onda oni primijetili. Jedino što možete izazvati ako im pokažete čime točno uvijate trepavice jest strah…Ta im je spravica ustvari prilično zastrašujuća i ne razumiju zašto je uopće stavljamo u blizinu lica.

Rumenilo

Ako rumenilo nanesemo suptilno, onako pravilno kako bismo i trebale, neće primijetiti. Ako pretjeramo, izgledat ćemo poput lutki, što im opet i nije pretjerano bitno, ali će možda dobiti povod da nam se nasmiju.

Ulje za lice

Ako nije motorno ili maslinovo, ili pak ono za prženje, nebitno je.

Jesi li ili nisi radila nešto s obrvama

Neki dečki zaista neće primijetiti da je cura doslovno sama kompletno nacrtala obrve. A to je zato što smo već prilično savladale tu majstoriju, pa dobijemo taj prirodni look. Bravo mi. A kad je riječ o čupanju obrva…jedino im nije jasno zašto bismo uopće radile nešto toliko bolno? Zašto?

Konturiranje

Što? To postoji? Što to uopće znači? Kako djeluje? Toliko pitanja…

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 09:05 08.10.2016 / Rubrika: ,

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr