Uživa u trenutku

Jelena Veljača izazvala je bujicu komentara jer je objavila fotku na kojoj se kupa gola u kadi s kćerkom

Piše: Žena Net / Vrijeme: 11:30 11.01.2018 / Rubrika:
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
0

“Sad bu ti oni konjski dušebrižnici rekli kak se možeš kupat s djetetom skupa u kadi”

Naša glumica Jelena Veljača na svom je Instagramu objavila fotku na kojoj se kupa u kadi zajedno sa svojom kćerkom. Ispod nje je napisala “Savršen kraj vrlo teškog početka vrlo teškog radnog tjedna”, a fotka je odmah zaradila hrpu komentara, od kojih je većina bila pozitivna.

Iako ovakve fotke obično potiču i negativne komentare čim je riječ o djeci, jedan komentar je potencijalnim negativcima odmah začepio usta: “Sad bu ti oni konjski dušebrižnici rekli kak se možeš kupat s djetetom skupa u kadi”.


Na Jeleninu fotku prekrasnog trenutka s kćerkom regirala je i Danijela Dvornik: “I ja sam to radila…divno, fotke su ti mrak”. Ostali komentari bili su puni podrške i prisjećanja drugih mama kako su se također kupale sa svojom djecom kada su bila mala, ističući da u tome nema ništa krivo.

“Ja sam se obožavala kupati sa mamom, jedva čekam da ovaj moj miš malo poraste pa da se skupa bućkamo.”

“Divnooo! Budi uspomene! Ukrasti svaki trenutak koji se ukrasti da! Vrlo brzo nas zamijene hrpom.plutajućih igračaka. Još ako je dvoje klinaca u igri… nema vise mjesta za mamu.”

“Drago mi je da si ovo postala jer se često tako i ja kupam sa svojom dvogodišnjakinjom i bome mi svaki put prođe kroz glavu “hm jel’ ovo malo čudno i prakticiraju li to i druge mame” ❤ Kako joj reći ne kada me pita hoću li skupa sa njom i kada je to veseli?”

I istina, apsolutno nema ništa krivo. Što ti misliš?

Piše: Žena Net / Vrijeme: 11:30 11.01.2018 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr