U slast!

Je li ovo neka šala? Bikini napravljen od pizze košta 65.000 kuna (da, od prave pravcate pizze!)

Piše: vedranavranesic / Vrijeme: 14:32 09.07.2017 / Rubrika:
Foto: Villa Italian Kitchen/Facebook
0

Američka je grupa restorana došla na genijalnu ideju promidžbe i počela prodavati jedinstvene kupaće kostime

U svijetu marketinga ljudima prije ili kasnije na pamet počnu padati svakojaki zanimljivi načini oglašavanja pa je tako grupa restorana, Villa Italian Kitchen, na svome Facebook profilu 5. srpnja 2017. napisala:

“Sretan nacionalni dan bikinija! Postoji li bolji način slavljenja dva američka favorita, pizze i bikinija, doli njihovim spajanjem? Od danas možete kupiti svoj pizzakini koji će vas pretvoriti ne samo u osobu s najviše stila nego i u najslasniju osobu na bazen ili plaži ovo ljeto. Pizzakini dođe 10.000 dolara, a za svakog morate izmjeriti svoje proporcije.”

Pizzakini


Najbolje je od svega što se ne radi o tipičnom materijalu za izradu bikinija, već o pravom domaćem tijestu na koje je stavljen sir, umak od rajčice i kobasice. Ove je osebujne bikinije izradila stilistica Jessie Bearden, a kako i sama kaže:

“To je bila najteža stvar koju sam ikada napravila jer mi je bilo potrebno nekoliko pokušaja da stvari profunkcioniraju. Najteže je bilo što pizza nije rastezljiva kao obična tkanina, a prilagodba tijelu i način kako sve to napraviti da se ne raspadne bili su još i gori. Definitivno ga možete nositi, ali to je pizza i zato će mirisati kao pizza, a nije i najudobniji.”

Izvor: Allure

Piše: vedranavranesic / Vrijeme: 14:32 09.07.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr