Senzualnost u zvijezdama

Između ovih horoskopskih znakova frcaju iskre: Ne moraju biti srodne duše u životu, ali mogu u seksu

Piše: Žena Net / Vrijeme: 18:57 20.11.2016 / Rubrika:
Foto: Jasmine Bailey/F
0

Možda ne vjerujete u horoskop, ali zasigurno vas zanima tko vam je seksualno kompatibilan…

Ako s partnerom želite imati ludu i strastvenu kemiju, ne može škoditi baciti oko na horoskop i otkriti koji vam je od znakova najbolji partner među plahtama.

Ništa ih ne može razdvojiti: Ovo su najbolji parovi po horoskopu koji se savršeno razumiju

1. Ovan

seks, par, orgazam

 

Ovan je prvi znak horoskopa, a posebno uživa u osjećaju osvajanja partnera. Vi ste lovac više nego što ste lovina, a nad osjećajima preferirate čisti tjelesni kontakt. Sviđa vam se kad vas netko dira po kosi ili masira glavu.

Najbolji partneri za seks: Lav, Vaga, Blizanci, Škorpion

2. Bik

Vi ste više senzualni nego seksualni i uživate u partnerovu mirisu, okusu i dodiru. Volite iskusne ljude, a uglavnom se fokusirate na jednog, savršenog seksualnog i životnog partnera. Ipak, niste baš neki lovci, više volite sjediti po strani i čekati da taj netko pronađe vas.

Najbolji partneri za seks: Škorpion, Rak, Djevica, Jarac

3. Blizanci

Blizanci su vrlo vatreni i otvoreni po pitanju seksualnosti. Volite eksperimentirati s novim stvarima i neobičnim mjestima, a preferirate dirty talk u krevetu i izvan njega. Važno vam je da vam netko zavede um i uživate u kratkim aferama i igricama.

Najbolji partneri za seks: Ovan, Blizanci, Strijelac, Vodenjak

4. Rak

Rakovi su vrlo kreativni i velikodušni ljubavnici koji vole da ih se zavede prije samog seksa. Vaša intuicija je jako razvijena i lako ‘pogađate’ što točno želi vaš partner. Za vas, seks je ljubav i požuda, a kako volite hranu, često je znate inkorporirati u seksi igrice.

Najbolji partneri za seks: Bik, Lav, Jarac, Ribe

5. Lav

seks

 

Lavovi su poznati kao vrlo potentni ljubavnici, a u zavođenju se oslanjaju na šarm i prirodnu ljepotu. Jako ste strastveni i dobri ljubavnici, no potrebna vam je stalna potvrda vaših vještina. Volite predigru i zavođenje, a vaša leđa su vam erogena zona.

Najbolji partneri za seks: Škorpion, Ovan, Strijelac, Lav

6. Djevica

Djevice baš i nisu nevina bića. Zapravo, vi ste vrlo seksualni i senzualni, a uživate u predigri – ljubljenje i masaža su vam posebno dragi.

Najbolji partneri za seks: Bik, Vaga, Ribe, Jarac

7. Vaga

Vage se često smatra najsofisticiranijim horoskopskim znakom, a poznati su po svom izvrsnom ukusu i delikatnoj senzualnosti. Mentalna stimulacija vama je najvažnija, a u krevetu su vam dragi ‘pomagači’ čokolada, šampanjac i seksi donje rublje.

Najbolji partneri za seks: Ovan, Blaizanci, Lav, Strijelac

8. Škorpion

Škorpioni imaju reputaciju ekstremno seksualnih i mračnih tipova koji uživaju, ponekad i previše, u dobrom seksu. Imate veliki seksualni nagon i vaši su osjećaji uvijek jaki, a često vam je vaša vlastita želja pomalo naporna.

Najbolji partneri za seks: Bik, Lav, Škorpion, Ribe

9. Strijelac

Strijelci su šarmantni, zavodljivi i vrlo rječiti ljubavnici. Spontani su i dobri u krevetu, a imaju pomalo zaigranu stranu koja ponekad njihovim partnerima može ići na živce. Vole glumatati i govoriti dječjim glasićem što nekima može biti odbojno.

Najbolji partneri za seks: Lav, Ovan, Blizanci, Vodenjak

10. Jarac

509805867

Jarci su, poput Škorpiona, vrlo senzualni i seksualni, a prati ih glas dobrih ljubavnika. Erogene zone su vam noge, posebno koljena, a ne volite javno pokazivati osjećaje.

Najbolji partneri za seks: Jarac, Bik, Rak, Djevica

11. Vodenjak

Vodenjaci su intelektualci i idealisti zbog čega se nekad misli kako baš i nisu zainteresirani za sportove u spavaćoj sobi. Ipak, ova nježna bića uživaju u senzualnom seksu i potrebno im je mnogo mentalne stimulacije.

Najbolji partneri za seks: Blizanci, Vodenjak, Strijelac, Djevica

12. Ribe

Emotivne Ribe lako zavode i uvijek imaju nekoliko vjernih obožavatelja. Romantični ste, senzualni i zaigrani, a seks direktno vezujete uz ljubav.

Najbolji partneri u seksu: Škorpion, Rak, Djevica, Vaga

Piše: Žena Net / Vrijeme: 18:57 20.11.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr