Izvrsno

Isprobale smo Asos aplikaciju, koja na temelju fotografije odjeće pronalazi sličnu u svojem asortimanu

Nema više suludog istraživanja odjevnih predmeta koje ste vidjele na nekome. Sada je sve odmah dostupno, sa samo jednom fotkom

Mnoge od nas kupuju preko online platforme Asos, a neke koriste i aplikaciju. Odnedavno postoji i posebna nadogradnja aplikacije koja vam omogućuje da fotkate određeni odjevni predmet, unesete ga u aplikaciju i ona vam izbaci predmete koji najviše nalikuju vašoj fotografiji, a koje možete pronaći u ponudi Asosa.

Zamislite samo. Vidjele ste na ulici curu u prekrasnoj haljini, ali vam je neugodno izravno ju pitati gdje ju je kupila. Sve što morate napraviti je izvaditi vaš mobitel, otvoriti Asos aplikaciju i uslikati ju (i nadati se da vas mlada dama nije primijetila). Čudno ili genijalno? Možda čak oboje

Kako zapravo funkcionira?

Skinete aplikaciju (ili ažurirate postojeću) i kliknete na drugi gumb s lijeva, naziva search, odnosno pretraživač (ikonica povećalo). Gore će vam se pojaviti traka pored koje će na lijevoj strani biti nacrtani fotoaparat. Pritisnete ga, fotkate odjeću koju želite ili stavite neku postojeću fotografiju sa svojeg mobitela i pričekate sekundu da Asos obavi svoj posao. Ako ste zadovoljne izborom, možete čak i kupiti određeni odjevni predmet.

Nažalost, aplikacija je dostupna samo na iOS platformi, ali se nadamo da će uskoro biti dostupna i za Android mobitele.

Oduševljene smo

Jednostavno smo morale isprobati ovu aplikaciju. Pronašle smo par različitih stvari da vidimo je li stvarno sve tako kako piše. I moramo priznati da su rezultati ispali bolji od očekivanoga. Dok je Shazam odlična aplikacija za glazbu, Asos je stvarno izvrsna aplikacija za odjeću, pogotovo s ovom nadogradnjom.

Haljina

Suknja

Tenisice

Ruksak

Traperice

Izvor. Daily Mail

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr