Zanimljivo

I ušne resice skrivaju svoje značenje: Njihov oblik otkrit će vam jeste li slobodnog duha ili ‘uvijek u pravu’

Piše: Žena Net / Vrijeme: 08:00 10.09.2017 / Rubrika:
Foto: Giphy
0

Znamo da je svaki otisak prsta jedinstven i neponovljiv, ali jeste li znale da se razlikuje i svaka ušna resica od osobe do osobe?

U fizionomiji čovjeka postoje dvije vrste ušnih resica – slobodne i prirasle. Iako su i jedne i druge simpatične, imaju različito značenje. Shefinds otkrio je nekoliko zanimljivih činjenica o karakteru osoba ovisno o tipu ušnih resica, evo što svaki simbolizira:

Slobodna ušna resica – Neovisni i velikodušni

Upućuje na osobu slobodnog duha, odnosno onu koja ne obraća pažnju što društvo misli i očekuje. Slobodne duše dopuštaju da ih život vodi kamo god je predodređeno jer znaju da će biti sretne bilo gdje. I naravno, najvažnije je biti sretan.

Bez obzira što ste neovisni, volite imati duboke i bliske odnose s drugima. Posvećeni ste i vezani uz one koji vam najviše znače. Svakako plešete onako kako i svirate, ali to nikako ne znači da ste pohlepni ili nedodirljivi. Uvijek razmišljate o drugima i možete pružiti jako puno. Ponekad čak potiskujete svoje želje i potrebe, ali znate kada je to nepotrebno.

Prirasla ušna resica – Sigurni i motivirani

Ako imate priraslu ušnu resicu, vrlo ste samosvjesni i jako dobro znate procijeniti svoje postupke i kako oni mogu utjecati na ljude oko vas. Nekada u tome i pretjerujete, ali to nije ništa loše. Sigurni ste u odluke koje donosite i hrabro idete naprijed.

Međutim, ovdje postoji i druga strana. Možda imate tendenciju misliti da ste uvijek u pravu, ali dobro je što brzo možete priznati ako ste u krivu. Češće slušajte ono što vam drugi govore, makar se ne slagali s njima, to nije nužno. Iako ste uvijek s nogama na zemlji, netko slobodnog duha (poput osobe sa slobodnim ušnim resicama) može vam otkriti nove poglede na život.

 

Piše: Žena Net / Vrijeme: 08:00 10.09.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr