Koja ste vi?

Horoskopski znakovi kao prirodne katastrofe: Lavovi su poput divlje vatre, dok Ribe tope sve pred sobom

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 14:00 02.06.2017 / Rubrika:
Foto: Giphy
0

Kad ih primi žuta minuta, nekima od njih je bolje ne stajati na putu

Kada biste morali opisati svoje izljeve bijesa, biste li bili sličniji eruptirajućem vulkanu ili nepredvidljivoj pješčanoj oluji? Ili ste možda poput razarajućeg potresa? Evo s kojom bi se prirodnom katastrofom mogao poistovjetiti svaki znak u Zodijaku:

Ovan

Ovnovi su poput vulkana – spremni eksplodirati u bilo kojem trenutku. Kada izgube strpljenje, ‘udaraju’ gdje stignu pa im nemojte biti na putu.

Bik

Baš su poput potresa – rijetko kad se pojave, ali kad polude, čine razarajuću štetu. Bikovi u većini slučajeva izbjegavaju sukobe, osim kada su stjerani u kut.

Blizanci

Drugo ime Blizanaca je pješčana oluja koja je nemirna i teško ju je ukrotiti. Mnogo stvari rade 100 na sat i teško ih je predvidjeti.

Rak

Rakovi su čisti plimni valovi, iznenadni i intenzivni u svojem naletu, samo vas neće zaliti vodom nego emocijama. Trude se biti smireni i cool, ali postaju opasni kada ih se gurne preko ruba.

Lav

Divlja vatra najbolje opisuje Lavove. Njihova ljutnja brzo se širi i zahvaća svakoga tko je u blizini pa je bolje ne provocirati ih.

Djevica

Djevice su inače smirene, ali kada im je svega dosta nastupaju poput nezaustavljive lavine koja ruši i guši sve pred sobom.

Vaga

Vage svoju ljutnju iskazuju naglo i nepredvidljivo, baš poput monsuna, i ne možete stopostotno znati koji im je sljedeći korak.

Škorpion

Mračni, tajanstveni i destruktivni, Škorpioni su slični grmljavini. Rođeni pod ovim znakom imaju jaku energiju i kad su iznervirani, njihov bijes je poput jake oluje s udarima munja.

Strijelac

Zbog svojeg kratkotrajnog, ali snažnog izljeva energije, Strijelac bi bio tornado. Zanimljivo ih je gledati sa sigurne udaljenosti, ali ako ste im na putu, neće imati milosti.

Jarac

Jarci su dobre osobe, ali kada su primorani pokazati svoju lošu stranu, hladni su kao najhladnija mećava i točno znaju gdje će najbolje ujesti.

Vodenjak

S obzirom da su Vodenjaci specifične osobe koje kao da su s drugog planeta, mogli bi se usporediti s asteroidom. Istodobno su zanimljivi, ali i opasni ako im stojite na putu.

Ribe

Ribe su slične poplavi – intenzivne, preplavljujuće i duboke te se neprestano utapaju u svojim emocijama i opterećuju se raznim stvarima koje ne znaju kako riješiti. Kada im je sve to previše, doslovno potapaju sve pred sobom.

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 14:00 02.06.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr