Odlično

Frizura Millie Bobby Brown skriva poruku koju će vjerojatno prepoznati samo obožavatelji Stranger Thingsa

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 14:00 10.01.2018 / Rubrika:
Foto: Frazer Harrison / VALERIE MACON / afp
0

Je li ovo napravila slučajno ili namjerno? Ostavit ćemo vama na izbor

Millie Bobby Brown ima samo 13 godina, a nakon što se pojavila u seriji Stranger Things, koja je vrlo brzo postala planetarno popularna, postala je istinskom ikonom stila prije nego je uopće uspjela postati punoljetna. I da, trenutno je jedna od najchic zvijezda u Hollywoodu, logično.

Neki dan se na Zlatnim globusima pojavila u crnoj haljini, podržavši time pokrete Me Too i Time’s Up, a mnogi misle kako je frizurom koju je odabrala te večeri htjela odati počast svom liku iz serije Stranger Things.

Millie Bobby u seriji glumi misterioznu djevojčicu Eleven (11), koja posjeduje paranormalne sposobnosti, a poveznica između njenog lika iz serije i njene frizure s Globusa vrlo je suptilna, ali pravi fanovi će se složiti kako ima smisla.

Tri pletenice između kojih je ispisan broj 11

❣️❣️❣️ @milliebobbybrown #milliebobbybrown #goldenglobes

A post shared by Blake Erik (@blakeerik) on

Naime, kad njenu frizuru pogledate sa stražnje strane, vrlo se jasno mogu vidjeti tri odvojene pletenice koje idu odozdo prema vrhu njene glave, a između te tri pletenice vide se dvije paralelne linije – koje, ako malo bolje pogledate, zapravo tvore broj 11, piše Hello Giggles. Dakle, da, njeno Stranger Things ime.

Nismo sigurne je li ovo napravila namjerno ili sasvim slučajno, no, kako god bilo, mi ipak više naginjemo na ovu prvu stranu…

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 14:00 10.01.2018 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr