Ima li nade da ipak nije?

Fanovi Mulan su bijesni što je iz igrane verzije, čini se, izbačen jedan od ključnih likova

Postoji dokument u kojem stoji da će ga zamijeniti jedan drugi lik

Fanovi Disneyjevih bajki nisu baš oduševljeni kako će izgledati igrana verzija Mulan jer, kako se čini, jedan od ključnih likova neće biti u njoj. U izvornoj animiranoj verziji iz 1998. godine pojavljuje se Li Shang kao Mulanina ljubav i njezin zapovjednik u vojsci.

Neki obožavatelji tvrde da je Shang zapravo biseksualac jer ga je Mulan privukla kada je bila maskirana u muškarca, ali i kada je razotkrila tko je. Međutim, jedan dokument potvrđuje, navodi Her, da će Shanga zamijeniti lik Chen Honshu, Mulanin kolega kojeg ona vidi kao prijetnju, ali se on zaljubljuje u nju kada sazna da je zapravo žena.

Fanovi nisu nimalo sretni zbog ovoga i na Twitteru su se oštro pobunili protiv ove odluke.

“S obzirom da Li Shang neće biti u igranoj verziji Mulana, već umjesto njega uvode novi problematični lik koji će ju zlostavljati dok ne dozna da je žena, više me nije briga i nadam se da će sve propasti”, napisala je jedna Twitterašica.

Međutim, još nije službeno potvrđeno da je lik Li Shanga potpuno izbačen iz igrane verzije pa fanovi još uvijek ne gube nadu. Ako ništa drugo, sve ćemo saznati u prvom traileru.

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr