Slažete se ili?

Evo na kakve ste frajere (navodno) slabe, s obzirom na horoskopski znak u kojem ste rođene

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 11.08.2017 / Rubrika:
0

Što kažete na ovo? Jesu li pogodili ono što vi mislite i kako se ponašate?

Imate li vi ‘tip’ frajera na koje ste jednostavno slabe? Onaj tip frajera koji vam uvijek nekako zapne za oko, iako možda nije najljepši ili najposebniji u društvu?

Možda to ima veze s vašim horoskopskim znakom, tko zna… Naravno da nam horoskop ne može proreći sudbinu niti nam sto posto točno ukazati kakvi smo kao osobe, ali neke stvari vezane uz horoskopske znakove prilično su zabavne, pa tako i ova zanimljiva analiza na koju smo naletjele.

Evo na kakve frajere ste baš poprilično slabe, ovisno o tome u kojem ste horoskopskom znaku rođene. I ovo bi moglo biti dosta zanimljivo (a možda i dosta točno, što kažete?)…

Ovan

Vi ste jedne od onih koje apsolutno obožavaju frajere koje ne mogu tako lako imati, vi ste one koje volite ganjati i ne volite kad netko prerano padne na vašu genijalnost. Volite igrati igrice i niste obožavatelj onoga što možete dobiti previše lako, jer lov, pa zatim osvajanje – to za vas predstavlja najveći mogući užitak.

No, problem nastaje kad je trka gotova, napokon ste ulovile frajera koji vas je zainteresirao, a onda otkrijete da u njemu nema baš ničeg toliko posebnog. I zatim vam ostaje zadatak pronaći nekog dovoljno zanimljivog, da vam ne dosadi čak i kad je igra mačke i miša završena.

Bik

Vi obožavate frajere koji imaju čvrst stav i izgrađeno vlastito mišljenje, a karakter im mora biti snažan i neprobojan. No, problem nastaje onda kad shvatite da ste oboje previše svojeglavi i tvrdoglavi te nitko od vas ne namjerava tako skoro popustiti (možda nikad)… I iako želite pronaći nekoga tko je jednako toliko tvrdoglav kao i vi, to zapravo nije baš najpametnija ideja.

Kad je netko jak i čvrst – to je pozitivno, no kad je netko previše svojeglav – to baš i nije. Jer, vi vjerojatno nećete odjednom postati popustljive, pa je stoga bolje pronaći nekoga tko ima nešto otvoreniji um i koji će lakše uzeti u obzir i neko drugo mišljenje, a ne samo ono u koje je on trenutno uvjeren.

Blizanci

Vi najčešće oko bacate na frajere koji su nedostižni. I iako negdje duboko u sebi znate da ste vi ta osoba koja ima problema s obvezivanjem, ako se ipak upustite u vezu s nekime tko je nedostižan bez previše razmišljanja – onda je on taj u kome je zapravo problem, a to automatski znači da nije u vama, i to je za vas dovoljno dobar argument.

I dok u glavi vjerojatno mislite kako je to pametan način da zaštitite same sebe, vaše srce se možda baš i ne bi složilo s time te će vjerojatno na kraju ono biti povrijeđeno. Jer, ipak, na kraju krajeva, nije baš toliko teško pasti na nekoga tko vam je ‘izvan dohvata’, koliko god mislile da ste toga svjesne od samog početka…

Rak

Vaša najveća slabost su slatki i nekako bespomoćni frajeri – koji su nekako često potišteni i nesretni, ali su uvijek tu za vas. No, čak i onaj tko je samo malo slomljen, i dalje JE slomljen, a vi ne možete biti ta osoba koja će dati sve što ima kako bi ga pokušala popraviti te koja će zbog nekoga drugoga ignorirati vlastite osjećaje.

Bolji odabir za vas bio bi netko tko je osjećajan, tko razumije vaše probleme, ali je ipak nešto snažniji kao osoba. Netko tko je financijski dovoljno stabilan, netko tko ima dovoljno slobode da u životu radi ono što ga zaista veseli i nekoga tko zaista, ali zaista ima vremena za vas.

Lav

Vaš tip dečka je onaj frajer koji je apsolutno očaran i do ušiju zaljubljen u vas te bismo ga možda mogli nazvati vašim najvećim fanom. I dok vam definitivno odgovara da vam netko iz dana u dan podiže ego, njegova potpuna posvećenost vama i vašim potrebama vam na kraju može izgledati nekako slabašno i jednostavno previše.

Vama treba netko tko je jednako toliko spektakularan kao i vi sami – netko tko je jednako snažan i tko će ponosno stajati uz vas i držati korak s vama, a ne osoba koja će stajati iza vas…

Djevica

Vas često zaslijepi ljepota i često zaboravljate na one važne karakteristike – poput dobrog smisla za humor, intelekta, dobrote… No, vi ste i sami svjesni da ste ponekad previše kritični, tako da ćete vjerojatno s vremenom uvidjeti sve nesavršenosti na toj osobi.

Vama treba netko tko će vam intelektualno moći dobro parirati, netko tko razumije vaše opskurne reference i vaše nesvakidašnje šale. Jer, da, stvarno zaslužujete puno, puno više nego što mislite.

Vaga

Vi često padate na tipove kojima se svidite, bez obzira koliko su možda neugodni, jadni i loši za vas. Onaj kojemu se prvo svidite obično je onaj koji će se naglo svidjeti i vama. Ali, prestanite si to raditi. Vi ste mnogo vrijednije od toga.

Zašto ne biste pokušale biti s nekime tko vam se zaista sviđa, a ne pristajati na nekoga tko vas ne zaslužuje? U životu općenito nije pametno birati lakši put baš u svakoj situaciji, a pogotovo kad je riječ o ljubavi. Nemojte padati na nekoga s kim nemate ništa zajedničko, već ganjajte ono što volite i želite.

Škorpion

Za vas je ljubav jedna vrsta natjecanja, a vi, naravno, morate biti najbolje i u tome. Želite pobjediti, no, kad ste previše fokusirane na pobjedu, obično vam promaknu znakovi koji vam govore da ta osoba baš i nije za vas. Od svog partnera zahtjevate mnogo, a nije baš svatko osoba koja u sebi ima dovoljno kvaliteta koje bi vas zadovoljile.

A ako vi kao osoba niste dovoljno iskrene, otvorene i svjesne svojih problema i loših strana, moglo bi biti dosta problema. Stoga vam je potreban netko tko je sličniji vama te netko tko će moći pratiti vaš tempo i uzvratiti vam ono što mu dajete.

Strijelac

Da, vaša su slabost ‘loši dečki’. Za vas su oni nevjerojatno zanimljivi, opasni i uzbudljivi te ste svjesne da vas neće pokušati obuzdavati. No, na kraju ispadne da ta osoba možda ipak i nije baš toliko opuštena i slobodna niti jednostavna, kao što ste na početku mislile.

Često se ispostavi da ta osoba ima mnogo više problema nego ste si htjele priznati, a vi jednostavno nemate dovoljno snage, volje ni energije da se bavite njihovim problemima. Jer, realno, najviše od svega volite da je fokus u bilo kojem odnosu – upravo na vama. Uvijek.

Jarac

Postoje dvije stvari koje karakteriziraju Jarce, a drugi ih često nisu ni svjesni: To je činjenica da su Jarci iznimno seksualne osobe te da obično padaju na najneprimjerenije pojedince. Možda je to zato što ne želite drugima priznati da ste zapravo prilično stabilna osoba, jer bi onda svi mislili da ste – dosadna osoba. Ali, realno, stvarno kao da ste preplaćene na veze s ljudima koji vas ne zaslužuju.

To se ne odnosi samo na činjenicu da često završite s nekime tko je mnogo, mnogo stariji od vas. Ili mlađi od vas. Jer, ustvari, vama je super kad je netko nezreo i djetinjast. Što više to bolje… I dok duboko u sebi znate da vi i ta osoba nemate zajedničku budućnost, ipak se nekako očajnički trudite da vaša veza uspije…

Vodenjak

Vi ste zapravo prilično otvorena uma i mogu vas privući zaista najrazličitiji muškarci, ali ako ta osoba nije pametna kao vi ili pametnija od vas, svaka početna privlačnost vrlo brzo blijedi.

Vama je potreban netko tko će vas izazvati da se intelektualno razvijate i tko će vam reći kad nešto radite krivo. On ne samo da mora znati prihvatiti i cijeniti vašu inventivnost, već vas isto tako mora inspirirati vlastitom kreativnošću i briljantnošću te mora biti sposoban dovesti vas na taj neki ‘svoj’ nivo.

Ribe

Vas najviše privlače osebujni frajeri ogromnog životnog iskustva, a najčešće su to umjetnici, razni igrači, vođe, narcisoidni frajeri… Vas je vrlo lako zavarati i privući nekom lijepom, iako vjerojatno lažnom pričom.

No, ono što vam zaista treba je dobar dečko koji će vas bezuvjetno voljeti, koji vas neće iskorištavati ili vas pokušati promijeniti te netko tko će vas podržavati i diviti vam se. Vi ste iznimno draga i divna osoba, pa zaslužujete nekoga tko će baš to znati cijeniti, a ne nekoga tko će vas iskorištavati zbog vaše dobrote.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 11.08.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr