Seksi roman

‘Djevojka na mjesec dana’ je nova ljubavna priča kojoj nagovještavaju uspjeh poput ‘Pedeset nijansi sive’

Piše: Žena Net / Vrijeme: 11:15 15.02.2017 / Rubrika:
Foto: Lumen
0

 Audrey Carlan autorica je bestselera koji se dugo zadržavaju na ljestvicama najčitanijih knjiga u svjetski poznatim magazinima među kojima se izdvajaju New York Times, USA Today i Wall Street Journal

Autorica je poznata po pisanju uzbudljivih ljubavnih priča koje čitateljima pružaju iskustvo koje je istodobno romantično i seksi, slatko i pohotno. Njezin serijal ‘Djevojka na mjesec’ dana preveden je na mnoge svjetske jezike, a od ovog Valentinova njezin najnoviji hit dostupan je i na hrvatskom jeziku zahvaljujući izdavačkoj kući Lumen.

 

Djevojka na mjesec dana (izvorno: Calendar Girl) posljednji je hit naslov iz pera navedene autorice, a radnja romana prati Miu Saunders, mladu ženu koja u kratkom vremenu treba nabaviti ogromnu svotu novca. Njezin se otac kockajući zadužio milijun dolara, a dug nema odakle podmiriti. Kada Mia shvati kako mu je život u opasnosti sklapa dogovor s čovjekom koji mu prijeti. Ona će mu vratiti novac, ali u roku od godine dana. Da bi nabavila toliki novac preostaje joj jedino postati pratnja muškarcima s detaljno razrađenim planom. Super uspješan serijal ‘Djevojka na mjesec’ dana počinje epizodom Siječanj koja se istog trena popela na vrh liste bestselera New York Timesa, a hrvatsko izdanje sadrži čak tri epizode (Siječanj-Veljača-Ožujak).

Prema informacijama koje dolaze iz Kalifornije, na predlošku ove knjige snimat će se nova serija čiju produkciju pripremaju Josh Schwartz i Stephanie Savage (producenti svjetski poznate serije Tračerica – Gossip Girl).

Romani su do sada prodani u više od 450.000 primjeraka, a mnogi im nagovještaju planetarni uspjeh kakav je postigla franšiza ‘Pedeset nijansi sive’.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 11:15 15.02.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr