URNEBESNO

Cura se maskirala i tajno došla svojoj frendici na prvi spoj, kako bi se pobrinula da sve prođe u najboljem redu

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 23.02.2017 / Rubrika:
Foto: Dawsyn Eubanks‏/twitter
0

I mi želimo ovako super frendicu

Jeste li ikada poželjeli na prvi dejt povesti najbolju prijateljicu kako bi vam bilo malo manje neugodno i čudno? Vjerujemo da je odgovor da. A jedna djevojka imala je to iskustvo, a da uopće nije ni znala…

Naime, Dawsyn Eubanks prije nekoliko je dana išla na prvi dejt s dečkom kojeg je tek upoznala, a njena frendica Georgia htjela se uvjeriti da će sve proći sto posto u redu, pa se maskirala i na tajnom zadatku pošla u isti restoran kao i Dawsyn, piše Bored Panda.

I dok je ona uživala u svom dejtu i u obroku koji je bio pred njom, odjednom je od Georgie dobila neobičnu poruku koja je glasila ovako: “Zašto ne jedeš svoju hranu?”

‘Pogledaj iza sebe’

fr

Prvo joj ništa nije bilo jasno, a onda joj je Georgia napisala još jednu poruku: “Pogledaj iza sebe.” Kad se okrenula, Dawsyn je imala što vidjeti – njena je frendica sjedila za stolom iza nje, obučena u crnu hudicu, s umjetnim brkovima i sunčanim naočalama.

Sve je objavila na Twitteru

A onda je Dawsyn to objavila na Twitteru koji je gotovo doslovno eksplodirao, a njene su objave dosad retweetane i lajkane nekoliko stotina tisuća puta. I možemo samo reći – i mi želimo ovako urnebesne i divne prijateljice!

Preslatke su

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 23.02.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr