SPECIJAL ZA DAN ZALJUBLJENIH

Valentinovski Đubooks: Ovih pet ljubavnih romana pročitajte što prije i ne bojte se maštati

Piše: Đurđica Sarjanović / Vrijeme: 14:00 14.02.2017 / Rubrika:
0

Na popisu se našlo dosta zanimljivih komada…

Dan zaljubljenih savršena je prilika za podsjetiti drago naše čitateljstvo na neke od najboljih ljubavnih knjiga koje sam pokupila po internetima u posljednje vrijeme, a koje još uvijek kod nas nisu prevedene.

Kindle je predivna stvar ako volite čitati, knjige su vam dostupne odmah i sad, a i vrlo lako postanete ovisnici pa čitate jednu knjgu dnevno bez problema.

O žanrovima bi se dalo raspravljati, ali ovih pet knjiga svakako su mi ostale kao najbolje u posljednje vrijeme.

Playboy Pilot (Penelope Ward, Vi Keeland)

Hvaljene autorice Penelope Ward i Vi Keeland postale su prave majstorice u ljubavnim zavrzlamama, a njihove knjige publika jedva čeka. Na Goodreadsu su svakako jedne od najpopularnijih, a knjiga “Playboy Pilot” iznenadi vas kao ni jedna dosad.

Priča prati Kendall koja u kaosu u zračnoj luci upoznaje prezgodnog Cartera koji odmah nakon toga nestaje, da bi se na kraju ispostavilo kako je frajer pilot na njezinom letu. Ok, dovoljno rečeno, knjiga je online i samo dajte.

Loving Mr. Daniels (Britttainy C. Cherry)

Priča Ashlyn Jennings i Daniela Danielsa totalno je u rangu “Notebooka” i sigurno je jednako srcedrapajuća. Po meni, ovo “Loving Mr. Daniels” jedna je od najljepših knjiga koje sam pročitala u zadnje tri godine.

Britttainy C. Cherry od onda mi je postala najdraža autorica čije knjige jedva čekam svaki put kada ih najavi i svaka je zaista odlična. Sve preporuke, nećete požaliti ako volite ljubiće.

The Mighty Storm (Samantha Towle)

Za ovu knjigu mi je užasno žao što je nitko kod nas nije preveo. U žanru rock star love stories ovo je najbolje djelo ikad. Tru Bennett i Jake Wethers totalno su najčizi par na papiru u posljednje vrijeme, a cijela ova serija knjiga predivno je putovanje nakon kojeg vam jednostavno dođe da budete groupie ili da barem potražite frajera iz srednje škole koji trenutačno ima bend, pa čisto da probate jel se stignete zaljubiti. Samantha Towle svakako zna svoj posao i zaista žena odlično piše.

Stepbrother Dearest (Penelope Ward)

Eto još jedne odlične knjige već spomenute spisateljice, ali ovu je riješila sama. Stepbrother Dearest iz naslova shvatite odmah i jednostavno je morate pročitati.

Istina da je knjiga malo pomaknuta, ali niti malo degutantna. Elec O’Rourke i Greta Hansen jednostavno su predivan par, a obzirom da ima već sigurno godina dana da sam pročitala ovu knjigu, treba ponoviti lekciju, što preporučam i vama.

Noah and Me (Beckie Stevenson)

Zadnja u izboru je zapravo i najtužnija knjiga od svih ovih pet. “Noah and Me” prati Noaha Cartera i Ariel Miller i ne, iz opisa na Goodreadsu nećete ni naslutiti što se u radnji događa. Knjiga malo je i za pustiti suzu ako niste navikli na tragične priče, ali do kraja se već oporavite.

Na žalost, nastavite cviliti još sljedećih nekoliko dana i dobijete poriv da čitate malo bajke za djecu jer ovaj surovi stvarni svijet nije jednostavno fer. Također je, kao i ostale, dostupna na internetima i možete ju pokupiti čak i na nekim Amazon rasprodajama.

Piše: Đurđica Sarjanović / Vrijeme: 14:00 14.02.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Đubooks

Donosimo ekskluzivni ulomak iz idućeg velikog hita u žanru psihološkog trilera, ‘On kaže/ona kaže’

Počelo je i kod nas. Psihološki trileri u svijetu su popularni već nekoliko godina, ali u Hrvatskoj tek sad ulaze dublje u svijest čitatelja. Možda ste među onima koji prate ovaj žanr pa mislite da pričamo površno, ali pravo sazrijevanje traje nekoliko godina. Teren je pripremljen 'Nestalom' i 'Ženom u vlaku', a sada nam stižu nove poslastice. Vrata straha su odškrinuta, slijedi otvaranje širom.

Povratak na Net.hr