Đubooks

‘Archerov glas’: Naizgled bezvezni ljubić koji se u samo nekoliko stranica pretvara u jednu od najljepših ljubavnih priča

Piše: Đurđica Sarjanović / Vrijeme: 14:00 16.07.2017 / Rubrika:
Foto: Borko Vukosav
0

Istina, knjigu sam pročitala još prije dvije godine na Kindleu, nakon čega sam krenula redom čitati sve Mijine knjige, ali izvrsna je stvar što postoji i hrvatski prijevod

“Archerov glas” je knjiga koju je teško opisati u nekoliko rečenica, čisto zbog silnih emocija koje prolaze kroz sve stranice knjige. Naizgled bezvezni ljubić u samo nekoliko stranica pretvara se u jednu od najljepših ljubavnih priča svih vremena, a Mia Sheridan postaje jedna od najboljih spisateljica ikad. Istina, knjigu sam pročitala još prije dvije godine na Kindleu, nakon čega sam krenula redom čitati sve Mijine knjige, ali izvrsna je stvar što postoji i hrvatski prijevod.

Priča prati Bree Prescott koja se preseli u Pelion, miran gradić u američkoj saveznoj državi Maine. Djevojka bježi od svojih problema i ponada se kako će upravo u tom gradu pronaći svoj mir. Odmah pronađe posao i krene se upoznavati sa svim lokalnim stanovnicima gradića. Još prvog dana slučajno upoznaje Archera Halea, čovjeka kojeg svi u gradu ignoriraju, a koji čuva svoje najmračnije tajne koje su ga i napravile “čudakom”. Bree iz dana u dan sve više postaje znatiželjna i želi saznati što se krije iza Archerove “fasade”, a toliko se zbliže da krenu i u romansu za koju nitko nije siguran kako će završiti.

Ova je knjiga napisana na jednostavan način, ali je toliko dirljiva da je ne možete ispustiti iz ruke


“Archerov glas” je knjiga o usponima i padovima dvoje ljudi od kojih svako bježi od svoje životne drame, a način na koji to utječe na njihovu vezu dio je koji morate otkriti sami u knjizi. Mia Sheridan odlično je sročila sve u nekoliko stotina stranica. Njezino pisanje je jednostavno, a opet toliko dirljivo da knjigu ne možete ispustiti iz ruke. Iskreno, u nekim knjigama spisateljica se igra s paranormalnih likovima koje je teško „probaviti“, ali „Archerov glas“ odlično je napisana knjiga koja je kad-tad morala dobiti i hrvatsko izdanje.

Ocjena: 5

Piše: Đurđica Sarjanović / Vrijeme: 14:00 16.07.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr