Čisti zen

Plava boja u kupaonici nije nezanimljiva i zastarjela, evo dokaza

Na Instagramu smo pronašle nekoliko fora ideja koje bi vam se mogle svidjeti

Iako vam plava boja u kupaonici može zvučati prilično nezanimljivom, zastarjelom i bezveze, pa čak i neprivlačnom, ova boja vode jednostavno nikad ne izlazi iz mode kad je uređenje kupaonica u pitanju i to je činjenica koju potvrđuju i brojni dizajneri interijera.

I ta omražena plava zaista ne mora biti nezanimljiva i bezveze, samo je se treba dobro i s ukusom kombinirati i s njome ne pretjerati.

Plave pločice, plavi detalji, plava boja zidova, plavi tepisi, ručnici, kada… Sve dolazi u obzir ako znate kako to isfurati bez da pretjerate, a mi smo vam odlučile pronaći nekoliko lijepih primjera plavih kupaonica na Instagramu da se malo inspirirate i da vam pokažemo da stvarno mogu izgledati divno i iznimno relaksirajuće. Evo nekoliko fora ideja.

Od plavih zidova do tek nekoliko plavih detalja, našlo se tu svašta

View this post on Instagram

Мебель для ванной комнаты от российского производителя #Caprigo Borgo 60 Blue. Коллекция создана в ретро стиле и отражает тенденцию популярности синих оттенков в дизайне. Материал – МДФ, эмаль, санфаянс. Фасады матовые. В #Estrokrsk мы сделаем подборку мебели и оборудования к любому проекту ванной комнаты в любом стиле! #дизайнеринтерьеракрасноярск #дизайнваннойкомнаты #мебельваннаякрасноярск #ванныкрасноярск #designinterior #designinteriorkrasnoyarsk #комплектацияинтерьеров #подборсантехникикрасноярск #подбормебеликрасноярск #bluebathroom #blueinterior

A post shared by КОМПЛЕКТАЦИЯ ИНТЕРЬЕРОВ (@estro_krsk) on

https://www.instagram.com/p/BUZxdc1gq6Q/?hl=hr&tagged=bluebathroom

https://www.instagram.com/p/BcrlszalXaq/?hl=hr&tagged=bluebathroom

https://www.instagram.com/p/BhRt5FzlTTe/?hl=hr&tagged=bluebathroom

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr