Volite uređenje interijera? Tri stvari koje možete sami srediti da izgledaju kao nove, a da potrošite malo novca

Ako tražite način kako jednostavno urediti prostor u kojem živite, donosimo vam nekoliko prijedloga

Postoje brojni načini kako možete voljenom domu podariti novi izgled. Osim kompletnog preuređenja ili kupnje novih predmeta, možete i starim predmetima udahnuti novi život i to na jednostavan način. Obojite ih novom bojom. Nanesete li novu boju na pažljivo odabrana mjesta u kući, ne samo da ćete osvježit svoj dom, nego ćete mu podariti i dodatan šarm.

Unutrašnjost ulaznih vrata

Ulazna vrata su glavno, ali često nepravedno zanemareno mjesto u kući. Ako ste primjetili da je vašim ulaznim vratima potreban makeover, zašto ih ne biste jednostavno samo obojili novom bojom. Oslobodite se straha od eksperimentiranja i izaberite neku upečatljivu boju, poput crvene, ružičaste ili plave. Naravno, pri tome pazite na ostatak interijera koji bi u tom slučaju trebao bit što jednostavnije uređen, piše PureWow.

Stari komad namještaja na tavanu

Dobili ste stari komad namještaja koji je pripadao vašoj baki i posve funkcionalan? Onda uzmite kist u ruke i bacite se na posao. Neka to bude vaš statement komad namještaja koji će plijeniti pažnju. Potrebno vam je samo malo boje, vremena i volje. Sigurni smo da će se se savršeno uklopiti u vaš interijer obojite li ga u neutralnu nijansu, a možete biti i hrabri te odabrati neku jarku boju. Izbor je na vama.

Stropne grede u stanu ili kući

Vaša kreativnost se ne mora zaustaviti samo na predmetima koji su u razini očiju. Imate li slučajno u stanu ili kući stropne grede, zašto ne biste bile malo maštovite i obojale ih. Ako vam je dosadio stari rustiklani izgled drveta, obojite ih u modernu i uvijek popularnu bijelu. Na taj način postići ćete eleganatn i moderan izgled, a opet nevjerojatno šarmantan i cool.

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr