Zaljubile smo se ❤️

Ovo su doslovno najljepše šalice za ispijanje kuhanog vina, zimskih koktela, čokolade ili čaja, evo gdje ih nabaviti

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 12:59 19.11.2017 / Rubrika: ,
Foto: thats.christmas.to.me, moscowmulemug/Instagram
0

Internet je već neko vrijeme zaluđen njima i to s potpunim pravom, prekrasne su

Priznajemo, volimo takozvane ‘nepotrebne’ sitnice za dom jer mislimo da u ugađanju sebi, a i voljenima nema ništa loše, zar ne? ;) Od svih stvari za uređenje doma, posebno obožavamo lijepe čaše i šalice iz kojih nam je gušt piti svakojake tople i hladne napitke.

Već neko vrijeme se po društvenim mrežama vrte slike predivnih šalica divne boje koja podsjeća na kombinaciju ružičastog zlata i bronce. Čak se i zovu ‘copper mugs’ ili ‘Moscow Mule’, ali su uglavnom napravljene od nehrđajućeg čelika. Ne možemo se dovoljno nadiviti koliko su savršene za ispijanje čaja, kuhanog vina ili tople čokolade…

Uskoro dolazi i vrijeme blagdana, a već je lagano krenula i šoping groznica. Znaš što to znači? Ove šalice odličan su poklon nekoj dragoj osobi koja obožava sitnice za dom :) Instagram ih je prepun pa smo se bacile u potragu gdje ih se može nabaviti po prihvatljivoj cijeni.

Najpovoljnije smo našle na Ebayu po cijeni od 50 kuna za komad, a može ih se naći u svakojakim oblicima i veličinama. Definitivno nabavljamo barem dvije!

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 12:59 19.11.2017 / Rubrika: ,

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr