Svjetski trend

Odsad je moguće i u Zagrebu: Četiri sretnika dobit će priliku spavati u IKEA probnoj kući

Piše: Žena Net / Vrijeme: 12:01 12.12.2016 / Rubrika:
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
0

Najsretniji obožavatelji švedskog dizajnerskog diva IKEA dobit će priliku prespavati u poznatoj robnoj kući

Na službenom Ikeinom Facebook profilu tijeom ponedjeljka objavljeno je ‘natjecanje’ za sve pratitelje, a dva najbrža natjecatelja sa svojom pratnjom provest će noć u Ikeinoj probnoj kući u Zagrebu.

“Pratiš trendove? Trend spavanja u našim robnim kućama diljem svijeta došao je i do nas. Naime, možeš biti među prvim našim gostima koji će prenoćiti u Probnoj kući IKEA. Prije spavanja, važno je imati najbrži prst, čekamo tvoju prijavu na www.IKEA-FAMILY.net/croatia/event_hr/hr161217_1/event.php. Očekujemo laku noć sa 17. na 18. prosinca”, piše u Ikeinom statusu, no sva mjesta su popunjena sat vremena nakon objave.


“Trend spavanja u robnim kućama IKEA diljem svijeta moći će iskusiti i hrvatski zaljubljenici u skandinavski dizajn i to u Probnoj kući IKEA. Ako želiš biti među prvim IKEA spavačima u Hrvatskoj, prijavi se za ovo nezaboravno iskustvo u Probnoj kući IKEA. Dolazak: 17.12. u 20.30 h. Odlazak: 18.12. u 10 h Rezervacija vrijedi za 2 spavaća mjesta (dupli krevet)”, objašnjeno je pak na linku za prijavu na Ikeinoj stranici gdje stoji i da su sva mjesta već popunjena.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 12:01 12.12.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr