LUKSUZNI MATERIJALI

Kolekcija ogrlica za psiće posebno će razveseliti i njihove vlasnike

U Double Trouble Dog Boutiqueu, prvom hrvatskom webshop butiku za psiće, osmislili su predivnu modnu kolekciju Love Connection, a riječ je kompletima istih ogrlica i narukvica za pse i njihove vlasnike

Ove luksuzne ogrlice i narukvice napravljene su od talijanske kože podstavljene sa brušenom kožom za izvanrednu kvalitetu te su ručno izrađene u Hrvatskoj. Osim personaliziranog natpisa, mogu se birati i boje te su ogrlice i narukvice dostupne u rozoj, crvenoj, plavoj, zelenoj i crnoj boji.

Tu je i pripadajuća vodilica koja je savršeni komplet uz limitirane Love Connection ogrlice. Vodilica je izrađena od crne kože sa luksuznim zlatnim detaljima i također je ručno izrađena od talijanske kože. Od istog materijala napravljen je i poseban komad ove limitirane kolekcije – Dong torbica za vrećice koju svaki vlasnik psa nosi sa sobom tijekom šetnje.

I ljubimci mogu biti u trendu


Inače, Double Trouble Dog Boutique nastao je iz ideje dviju zaljubljenica u svoje psiće. Sonja i Petra krenule su od ideje da bi psići trebali izgledati dobro i moderno kao i njihovi vlasnici, ali da im u isto vrijeme bude ugodno. Njihova želja i misija je da pomognu vašem najboljem prijatelju da bude moderan, elegantan i u trendu, kao što i mi svi sami želimo biti, i naravno, presladak kakav i je.


Cijena kompleta ogrlice i narukvice je 240 kn, a manekeni koji ih predstavljaju na fotografijama su Balluk i Georges.

Imaš komentar?

Još iz rubrike

provjerite

Štednja koja donosi 9% godišnje dostupna i u Hrvatskoj!

Hrvatska gospodarska komora krajem prošlog mjeseca objavila je izvješće vezano uz štednju koje otkriva da su Hrvati u ovoj godini povećali štednju u bankama za 11 milijardi kuna usprkos pandemiji. Iznos bankovne štednje kod Hrvata tako sada iznosi više od 210 milijardi kuna ili 52.874 kune po glavi stanovnika

Povratak na Net.hr