Osvojit će vas

Jesensko uređenje doma: Ovih šest detalja unijet će toplinu, ali i osvježenje u vaš životni prostor

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 14:00 16.09.2017 / Rubrika:
Foto: misfitandthemuse,finishingtouchdecorbyjenny/Instagram
0

Ove jesenske sezone prigrlite pastelne nijanse

Ako niste prevelika ljubiteljica jeseni zbog hladnijeg vremena i kiša, neka vas tješi što ćete se ponovno moći opuštati uz mekane deke, svjetlost svijeća, tople čajeve i fine kolačiće. Jesen ima svoje čari i može biti vrlo ugodna ako unesete neke zanimljive detalje u vaš dom.

Vjerujemo da ćete se zaljubiti u barem jedan ovojesenski trend u uređenju životnog prostora:

Baršun/pliš

Baršun i pliš uvijek djeluje luksuzno, ne samo u modi već i domu. Ako nemate mogućnost nabaviti kauč ili fotelju od baršuna/pliša, dovoljni će biti detalji poput jastuka ili deke.

Viseći detalji

Zašto bi svi ukrasi morali biti prislonjeni uza zid ili stajati na komodi ako mogu slobodno visjeti? To može biti cvijeće, svijeće ili raznorazni ukrasi. Glavno da je zanimljivo.

Today's quote after a super busy week so far here at Love Restored ☺ LRx

A post shared by Love Restored (@love_restored) on

Milenijska ružičasta

Detalji u ovoj trendi boji itekako su dobrodošli jer djeluju nježno, a opet iskazuju karakter. Najbolje će izgledati ako je kombinirate s bijelom ili tirkiznom bojom i nude nijansama.

Fenjeri

Svjetlost svijeća posebno se dobro lomi kroz popularne fenjere koji tako dobro izgledaju ako stoje na podu. Unutra čak ne morate staviti svijeće jer su dovoljno dobre i svjećice poput onih za božićnu jelku, a izgledat će posebno simpatično ako ih napunite lišćem, kestenima ili malim bundevama.

Makrame

Makrame je starinska vještina vezanja čvorova u različite uzorke koji se onda mogu iskoristiti kao tegle za cvijeće ili ukrasi za stolove, zidove i drugo. Iako se s godinama malo izgubila, sada se ponovno vraća u domove.

Zelenilo

Zašto bi se držali tradicionalnih jesenskih boja poput narančaste i smeđe? Neka ove godine u vašem domu dominira zelenilo.

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 14:00 16.09.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr