Skandinavski dizajn

Iz IKEE za ŽenaNet: ‘Da, otvaramo Showroom u centru Zagreba, evo i kada’

Piše: Žena Net / Vrijeme: 20:44 13.10.2016 / Rubrika:
Foto: IKEA
0

Dobre vijesti za sve obožavatelje namještaja i pametnog skandinavskog dizajna

Ove zime u samom centru Zagreba otvorit će se IKEIN pop up showroom. Na križanju Frankopanske i Ilice kroz dva tjedna moći ćete uživati u dizajnu popularne švedske kuće namještaja IKEE, kako su nam tijekm dana potvrdili iz njihovih odnosa s javnošću.

Švedska Ikea: Deset fascinantnih stvari koje niste znali o ovoj kultnoj robnoj kući


Riječ je o prostoru u kojem ćete moći doći naučiti nešto novo, ali možda se čak i inspirirati za uređenje vlastitog prostora.

U showroomu će se održavati razne aktivnosti, radionice i programi, kako za djecu tako i za odrasle. Zanimljivost je što će za posjetitelje biti organizirana i radionica učenja švedskog jezika.

IKEA Showroom bit će otvoren do kraja prosinca i zasigurno će biti jedan od posjećenijih izložbenih prostora, pogotovo za potragu praktičnih ili estetski zanimljivih blagdanskih poklona.

Sve novosti vezane uz pop up IKEA showroom tijekom idućih dana bit ce objavljene i na njihovoj stranici ikea.com, a kako kaže Igor Stefanac, PR menadžer za IKEU Hrvatska, vijest nisu planirali još otkriti te žele što više detalja zadržati u tajnosti kako bi posjetitelji mogli uživati u iznenađenju koje se sprema.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 20:44 13.10.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr