Radionice i tečajevi

IKEA otvara svoj famozni showroom u Ilici, evo kako izgleda

Piše: Žena Net / Vrijeme: 17:05 24.10.2016 / Rubrika:
Foto: IKEA
0

IKEA tijekom ponedjeljka za svoje zaposlenike i medije otkriva shoroom u Ilici, a svi građani koji ga žele posjetiti, moći će to od utorka

Showroom se nalazi u zagrebačkoj Ilici 42, a posjetitelji će do kraja prosinca moći razgledati ovaj prostor koji je, kako kažu, namijenjen isprobavanju IKEA rješenja, savjetovanju sa stručnjacima, radionicama za bolji i održiviji život kod kuće, a poseban program i dio Probne kuće (showrooma) posvećen je djeci.

“Posjetitelji mogu isprobavati IKEA proizvode i rješenja za uređenje i opremanje doma, ali i dobiti savjete naših stručnjaka. Naime, mi znamo kako je odabir namještaja proces koji zahtijeva određeno vrijeme i angažman te Probnom kućom želimo omogućiti ljudima da najprije isprobaju rješenja koja nudimo i pronađu najbolji način kako ih implementirati u svoj dom. Također, posjetiteljima Probne kuće pripremamo i brojna iznenađenja”, najavio je Igor Štefanac, PR menadžer IKEA Hrvatska.

Prostor od 500 četvornih metara

relax_probna-kuc487a-ikea

Smještena u prostoru veličine 500 četvornih metara, Probna kuća IKEA posjetiteljima će olakšati odabir i planiranje kuhinje uz pomoć IKEA stručnjaka, kao i odabir i planiranje PAX sustava ormara. Uz stvarne kuhinje, građani će uz pomoć tehnologije virtualne stvarnosti moći zaviriti i u IKEA virtualnu kuhinju. Svakog utorka i četvrtka od 18 sati, posjetitelji će se moći opustiti uz nove švedske igrane i dokumentarne filmove, za što se pobrinulo Veleposlanstvo Švedske u Republici Hrvatskoj. Srijeda poslijepodne je rezervirana za obiteljski turnir Čovječe, probaj se ne naljutiti.

Za djecu je osiguran i opremljen poseban kutak u kojem će se moći bezbrižno zabavljati i razvijati svoju kreativnost i maštu pa će tako osim radionica biti održane i dječje predstave koje u suradnji s kazalištem Tvornica lutaka.

Održat će i 16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama

odrc5beivost_probna-kuc487a-ikea

S partnericama iz udruga B.a.b.e., Ženska soba i CESI, od 25. studenog do 10. prosinca u Probnoj će kući nizom aktivnosti obilježiti 16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama.

U suradnji s Udrugom Kamensko, organizirat će se besplatni tečaj osnova šivanja i krojenja za odrasle, a uoči Svetog Nikole djeca će imati priliku uz stručnu pomoć teta iz Kamenskog izraditi svoje platnene čizmice za poklone. U Probnoj kući održavat će se i besplatni tečaj osnova švedskog jezika.

Proslava rođendana za jednog IKEA fana

djec48dji-kutak_probna-kuc487a-ikea

Posebna zanimljivost bit će proslava iznenađenja za rođendan jednog IKEA fana rođenog u studenom, a trend spavanja u robnim kućama IKEA diljem svijeta moći će iskusiti i hrvatski zaljubljenici u skandinavski dizajn i to upravo u Ilici.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 17:05 24.10.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr