MANJE JE VIŠE

Evo zašto je skandinavski stil tako odličan za male prostore

Najpoželjniji stil uređenja dolazi iz Skandinavije. Estetski dotjeran, jednostavan, a opet ugodan izgled interijera savršen je odabir za male stanove

Minimalizam i savršeno organizirani interijeri svakim danom su sve više popularniji. Upravo po tome poznat je skandinavski stil. Jednostavne linije, nježne pastelne boje i funkcionalan namještaj mogu unijeti toplinu i svjetlo u vaš prostor. I to je čar skandinavskog stila koji ima sposobnost stvoriti iluziju većeg i urednijeg prostora.

Napravite pravilan raspored i razmak između predmeta kao bi vaš dom izgledao manje neuredno. Tkaninu s uzorkom zamijenite jedostavnim dizajnom zbog kojeg će prostor izgledati šire nego jest.

uređenje-doma

Prozori bez zavjesa i bijeli zidovi također će učinit čudo za vaš mali prostor jer tako unosite potrebnu svjetost u vaš dom. Parket ne pokrivajte s tepihom, a sav namještaj neka bude jednostavnih linija. Želite li da i vaš dom bude funkcionalan i minimalistički uređen, a da u njemu istodobno vladaju nježne i prozračne boje donosimo vam nekoliko zanimljivi predmeta iz online trgovina s kojima možete urediti vaš dom.

Tepih,visoki flor, Ikea, 998 kuna

Dvosjed Tallmyra, Ikea, 4.800 kuna

Podna lampa, presvučeno niklom, Ikea, 349 kn

Stolić, Ikea, 899 kuna

Komoda s 3 ladice, Ikea, 998 kuna

 

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr