Legendarna urednica

Destinacija za dizajn, interijere, šoping i dom: Telegram u suradnji s Bobom Blašković pokrenuo novi projekt, dblog.hr

Piše: Žena Net / Vrijeme: 13:28 23.11.2016 / Rubrika:
Foto: Telegram
0

Od danas je redakcija Telegrama bogatija za još jedan novi projekt – specijalizirani kanal za dizajn, interijere, šoping i dom pod nazivom dblog.hr

Dblog je kanal nastao u suradnji Telegrama i Bobe Blašković, a kako autorica projekta kaže, bit će mjesto ‘za sve d stvari’.

Jedna od D curki

Boba Blašković je utemeljiteljica i prva glavna urednica D&D-a, najpopularnijeg domaćeg časopisa za interijere. Nekadašnja je urednica i Nekretnina, subotnjeg priloga Jutarnjeg lista.

Boba je, kao novinarka i urednica, iskustvo tesala u Jutarnjem listu, Graziji, Globusu, 24 sata i drugim medijima, a u Telegramu su posebno zadovoljni što je u dblogu ravnopravni partner. Također, Boba je, nakon kraćeg izbivanja iz medija, odabrala upravo Telegram kao svog partnera za povratak.

Što će se sve naći na dblogu?

Dblog će svojim korisnicima ponuditi konkretne ideje, autorske priče, inspirativne savjete, šoping vodiče i kvalitetne fotografije. Naglasak će biti na uredničkom odabiru i osobnoj selekciji Bobe Blašković, a više o svemu možete pročitati u njezinu uvodniku.

Poput samog Telegrama, ni dblog neće biti klasični portal

Baš poput ostalih Telegramovih proizvoda, dblog će težiti donijeti nešto novo – na autorskom i ambicioznom pristupu izgradit će ključnu digitalnu destinaciju za kućni dizajn, probrane interijere i eksterijere, šoping za dom, inspiracije, ali i nove projekte, koncepte, ideje i dobru arhitekturu. Dblog možete lajkati i pratiti i na Instagramu i Facebooku.

Lansiranjem dbloga Telegram širi svoju platformu na kojoj je, kao prvi kanal, pokrenut Telesport na čelu s Aleksandrom Holigom koji je od lansiranja ostvario gotovo pola mlijuna posjeta. U sljedećih nekoliko mjeseci bit će predstavljeno i vizualno osvježenje Telegrama koji želi učvrstiti poziciju vodećeg medija za nove generacije. Osim Telesporta, u portfelju TMG-a je i Net.hr, jedan od najpopularnijih hrvatskih news portala, Telegram.hr i ŽenaNet, drugi najposjećeniji lifestyle portal u Hrvatskoj.

 

Piše: Žena Net / Vrijeme: 13:28 23.11.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr