Brzinski ručak: Tjestenina s tunjevinom, češnjakom i rajčicama

Image
Foto: Flickr, Kai Hendry

Ovaj brzinski recept zaista ekspresno donosi ručak na vaš stol

22.8.2016.
11:24
Flickr, Kai Hendry
VOYO logo

Za njega su vam potrebne dvije konzerve tunjevine, špageti (oko 250 grama), konzerva pelata ili nekoliko svježih rajčica koje ćete oguliti te dva češnja češnjaka.

Priprema:

  1. Stavite tijesto kuhati u vrelu vodu u koju ste ranije dodali kap ulja te posolili po želji
  2. Dok se tijesto kuha, u dublju posudu stavite malo maslinova ulja, zagrijte ga, dodajte češnjak te ga ostavite nekoliko trenutaka
  3. Na ulje dodajte i ribu iz konzerve te miješajte na laganoj vatri zajedno sa češnjakom
  4. Potom dodajte rajčicu, posolite te začinite ostalim začinima po želji te poklopite
  5. Sve kuhajte dok se kuha i tjestenina, a kad je gotovo, iscijedite tjesteninu te je prelijte umakom te uz to poslužite zelenu salatu i parmezan. Dobar tek!
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo