Pravilnik upotrebi kolačića
Portal Net.hr unaprijedio je politiku privatnosti i korištenja takozvanih cookiesa, u skladu s novom europskom regulativom. Cookiese koristimo kako bismo mogli pružati našu online uslugu, analizirati korištenje sadržaja, nuditi oglašivačka rješenja, kao i za ostale funkcionalnosti koje ne bismo mogli pružati bez cookiesa. Daljnjim korištenjem ovog portala pristajete na korištenje cookiesa. Ovdje možete saznati više o zaštiti privatnosti i postavkama cookiesa

Zasitna, a lagana

Brzinski ručak: Proljetno/ljetna salata od tjestenine, tune i puno povrća

Salate po ovim vrućinama su najbolji izbor za ručak jer od njih nećete osjećati težinu, a bit ćete siti

Ako vam je ostalo tjestenine od jučerašnjeg ručka, u tili je čas možete pretvoriti u ukusnu proljetno/ljetnu salatu. Umaci u njoj nisu potrebni već samo jogurt, limun i maslinovo ulje.

Sastojci:

  • tjestenina
  • rajčica (obične i cherry)
  • poriluk
  • masline
  • kapare
  • paprika
  • jedna čašica grčkog jogurta
  • sok od pola limuna
  • maslinovo ulje
  • sol, papar, senf, peršin, bosiljak

Priprema:

 

  1. Prvo napravite dresing od jogurta, žličice senfa, soli i papra. Rajčice narežite na ploške, masline na polovice, a papriku i poriluk nasjeckajte.
  2. Povrće pomiješajte s tjesteninom, poškropite limunovim sokom i maslinovim uljem, začinite i prelijte umakom. Sve dobro promiješajte i uživajte ;)

 

Povratak na Net.hr