Brzinski ručak: Piletina u košuljici od badema s pečenim batatom

Image
Foto: Instagram, the_body_belle

Puno ćete propustiti ako ne probate piletinu u ovom ukusnom omotaču

8.11.2016.
12:10
Instagram, the_body_belle
VOYO logo

Volite pohano, ali vam je već dosta krušnih mrvica? Imamo za vas i zdraviju alternativu - bademe. Ovaj način pohanja mesa je provjereno dobar i ukusan, toliko da ga nećete raditi samo jednom.

Sastojci:

  • jedan veliki batat
  • jedna pileća prsa
  • 100 g nasjeckanih badema
  • 3 jaja
  • 200 g brašna
  • češanj češnjaka
  • peršin
  • sol, chilli, curry/kurkuma

Priprema:

  1. Očistiti i skuhati batat čisto da malo omekani. Piletinu narezati na šnicle i uvaljati u mješavinu začina.
  2. Meso redom umakati u brašno, jaja i bademe. Možete ga peći u tavici na ulju ili u pećnici, ovisno o tome volite li da je masnije ili hrskavije.
  3. Batat narezati na tanke komade i popržiti ga na malo ulja. Poslužiti s puno zelenog povrća. Dobar tek!
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo