Treba biti češće na meniju

Život je prekratak za rutinu: Ovih pet razloga uvjerit će te zašto je jutarnji seks bolji od večernjeg

Piše: Žena Net / Vrijeme: 13:00 07.12.2017 / Rubrika:
Foto: imaginariumgloss/Instagram
0

Već samo čitanje ovoga može te dovesti u seksi raspoloženje

Alarm u rano jutro jedan je od najiritantnijih zvukova ikad jer znači samo jedno – ustajanje, a najradije bismo se okrenule na drugu stranu i spavale dalje (neki to i rade). Bez obzira na to, jutro je odlično vrijeme za seks jer će te razbuditi i dati ti polet i onda kada si totalno bezvoljna.

Megan Fleming, stručnjakinja za veze i seks, otkrila je zašto bi svaki dan trebali započeti jednim brzinskim hvatanjem prije prve jutarnje kave:

1. Osjećat ćeš se spremnija na dnevne izazove


Ako si uspjela uhvatiti poštenih osam sati sna, jutarnji seks ti može doći kao šlag na torti. Pored sebe ionako imaš partnera s kojim ti je ugodno ispod popluna pa iskoristi to vrijeme. Ne moraš uvijek žuriti i slijedi svako jutro isti raspored poput robota.

2. Njegovi hormoni jače rade ujutro nego navečer

Muškarci ujutro prirodno proizvode više testosterona pa im se tada više seksa nego navečer. Nije li to dovoljan razlog za uživanje prije posla? Vjerujemo da će se posebno potruditi oko tebe ;)

3. Još uvijek se nisi dovoljno razbudila i to je dobra stvar

Ujutro je malo tko potpuno razbuđen, barem dok je još u krevetu. Naš mozak je tada još uvijek u stanju mirovanja, a to je odlična prilika za povezivanje s partnerom kroz seks jer tada nećeš odmah misliti koje te sve obveze čekaju.

Ako refleksno uhvatiš mobitel i počneš pregledavati mailove i Fejs, stavi ga na stranu i okreni se partneru.

4. Dan će ti biti ljepši i pozitivniji

Orgazam stvara hormon oksitocin koji je zaslužan za dobro raspoloženje, a to je upravo ono što ti ujutro treba. Osjećat ćeš se motiviranija, pozitivnija, ljepša i spremna na bilo što.

5. Razbit ćeš seksualnu rutinu

Uostalom, zašto bi se seks prakticirao samo navečer? Tko je to odredio? Najbolje je leći nešto ranije, naspavati se i onda ujutro nadoknaditi ono što smo propustili. A ovime ćeš razbiti tu dosadnu seksualnu rutinu što će tebi i partneri dati novi polet.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 13:00 07.12.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Ispovijest

‘Zbog seksa na radnom mjestu gotovo sam izgubila posao, ali nikad nisam požalila zbog toga’

"Počeli smo se ljubiti, što je ubrzo preraslo u pipkanje, a zatim sam mu otkopčala hlače i spustila se na koljena. Bili smo ondje gdje i trebamo biti iz čisto poslovnih razloga, tako da smo pomislili kako nikome nećemo nedostajati ako nas ne bude nekoliko minuta dulje. Ja sam bila za, a uzbuđivala me i ta mala doza opasnosti. Nekoliko trenutaka nakon čula sam kako se otvaraju ulazna vrata"

Povratak na Net.hr