Ljubavni jadi

Zaljubljeni ste ili u njega ili u vašu percepciju njega: Ova razlika određuje budućnost vaše veze

Piše: dianaradobuljac / Vrijeme: 14:53 17.05.2017 / Rubrika:
Foto: Flickr
0

Najčešća ženska zabluda je ona koje niste ni svjesne. Volite li njega ili ono što želite da on bude? Vrijeme ide i vrlo je dragocjeno pa je dobro što prije saznati odgovore

Toliko puta ste već analizirale vašu vezu i njegovo ponašanje da ste se jednostavno već umorile. Mislite da ga volite ili ga stvarno volite, nakon toliko vremena je li važno? Je, jako je važno.

Nedostaje vam samo u trenucima samoće

Cijeli dan ste u obvezama i kroz glavu vam ne prolazi ni dečko ni ljubav ni ništa tome slično. Tek kad se spusti večer i osjetite se usamljeno prisjetite se svog dragog. Netko tko bi vas zagrlio, poljubio i pogledao s vama film baš bi se savršeno uklopio u ovo malo slobodnog vremena. No, onda ga ipak baš i ne volite toliko. Usamljenost je normalan osjećaj i treba ga čovjek sam i prebrodit. Do sljedećeg dana kada ćete zaboraviti kako ste se sinoć osjećali.

Ravnodušni ste

Razgovore vodite iz čiste kurtoazije. Ukoliko vas partner u nečemu kritizira vi jednostavno ne ragirate. Teme se mijenjaju kao scene u filmu i ostanu neiskomunicirane. Nije vam pretjerano stalo što on misli o određenoj temi koja je vama važna. Jednostavno je, samo ste se navikli na njegovu prisutnost i ista ta navika vas baca u začarni krug u kojem i nema više čarolije.

Mijenjate mišljenje

Promjena mišljenja je zdrava i ukazuje na to da kao osoba napredujete. Kada nikada ni o čemu ne bi promijenili mišljenje cijeli bi život proveli na jednoj točki. Međutim, takva promjena mora doći od vas samih i ne smije biti potaknuta izvana. Ukoliko vas je partner indirektno natjerao da preispitujete svoja stajališta i zateknete se u vlastitoj ličnosti koju ne poznajete vrijeme je da se upali alarm.

Često zamišljate buduće događaje

Ne živite u sadašnjosti nego u svojoj viziji budućnosti. Zamišljate razne događaje u kojima će vatra između vas opet buknuti. Zamišljate vezu potpuno drugačijom nego što ona stvarno je. Na taj si način ustvari pomažete kako bi opstali u vezi. Nažalost ovakvo maštanje ima kratak rok trajanja pa kada se sutra probudite u stvarnosti razmislite što doista želite od ove veze.

Puno stvari bi rado promijenili

Kada bi bili iskreni prema sebi i na praznom papiru napisali pozitivne i negativne strane vaše veze zapitajte se koji bi stupac bio duži. I zapamtite da čovjek jedino sam sebe može promijeniti. Možda je ono što tražite ipak na nekom drugom mjestu.

Uspoređujete se s drugim parovima

Ne, ne i ne. Nemojte to raditi ni onda kada vam je lijepo, a ponajmanje onda kada nije. Vi ste vi i vaša ljubav je posebna. Ne postoje kategorije veza i nemojte se uspoređivati. Introspekcija je ono što vam treba. Ako vama ne ide to nije zato što drugima ide nego zato što niste jedno za drugo.

Razmišljate o onome što zaslužujete

A zaslužujete najbolje bilo kako da ga percipirate. Najbolje za vas nije najbolje za nekog drugog. Imajte hrabrosti tražiti ono što vam pripada. Imajte hrabrosti slijediti svoje snove i prekinuti vezu u kojoj se ne osjećate dobro.

 

Piše: dianaradobuljac / Vrijeme: 14:53 17.05.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr