Samo strpljivo

Uzima vas zdravo za gotovo? Ovim koracima možete to bitno promijeniti

Piše: Žena Net / Vrijeme: 12:37 19.08.2016 / Rubrika:
0

U slučaju da muškarac ne pokazuje previše zanimanja za vas, možda je vrijeme da ga počnete ignorirati

To je siguran način da on lagano postane zaintrigiran, a zatim i zaluđen. Uz pomoć sljedeća tri jednostavna trika učinite da poludi za vama.

1. Odmaknite se od njega

Ukoliko ste vi osoba koja uvijek pokreće nešto između vas dvoje, vrijeme je da se malo odmaknete i prestanete to raditi. Na primjer, on je možda i zainteresiran da vas pozove da izađete ili nešto slično, ali vi morate biti ta koja će sve pokrenuti. Ako je to slučaj, onda morate prestati praviti taj prvi korak. Neka osjeti da ga ignorirate. Ostanite tu gdje jeste, i nemojte srljati samo da bi razmijenili koju riječ ili bili koji trenutak sa njim. To će izazvati kod njega zanimanje zbog čega to radite.

2. Prestanite ga zvati

Ovo je još jedan važan način da ga ignorirate kako bi došao kod vas. Morate napraviti pauzu u slanju poruka ili u telefoniranju. Ako stvarno želite da dođe do vas, morati ćete ga ignorirati u potpunosti. Ako vas nazove, poslije minute-dvije razgovora recite mu da morate ići jer imate nekog posla. To je samo način kojim ćete mu pokazati da ga ignorirate i da vam nije toliko zanimljiv, a to će na njega ostaviti utisak da sigurno dojuri do vas.

3. Pokažite pravi stav

Vaš stav može učiniti da on poludi za vama. Ako mu pokazujete da ste zaljubljeni u njega i da ga uvijek želite u svom životu, on će vas početi izbjegavati. Neki muškarci takve žene uzimaju ‘zdravo za gotovo’. Ukoliko ne želite da se to vama dogodi, onda morate pokazati pravi stav u pravo vrijeme. Na primjer, ako ste na isto mjesto došli zajedno i on priča sa nekom drugom djevojkom, nemojte uopće reagirati. On će se zapitati zbog čega niste reagirali na to dok vas je pokušavao napraviti ljubomornom.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 12:37 19.08.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr