Istražujte

Stvarno je vrijeme da ovaj dio tijela upoznate malo bolje ako vam je stalo do boljeg seksualnog života

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 10.05.2017 / Rubrika:
Foto: YakobchukOlena/Thinkstock
0

Žene nisu toliko naučene da istražuju svoje tijelo kao muškarci (ciljamo na masturbaciju) i to najčešće zbog srama, društvenog neodobravanja ili straha da će im izrasti dlake na dlanovima :P Šalu na stranu, zbog toga mnoge od njih čekaju da muškarci poznaju njihovo tijelo i priušte im užitak

Jedan od dijelova ženskog tijela kojem se ne posvećuje pažnja kakvu zaslužuje jesu grudi. Jest da muškarci odmah navale na njih, posebno na bradavice, ali grudi su zapravo osjetljivije kod aureole, sa strane ili ispod njih.

Posvećivanje pažnje grudima kod masturbacije je važan dio istraživanja naše seksualnosti, a zbog toga nam i seks s partnerom može biti još bolji. Ovo su tri načina kako možete bolje upoznati svoje grudi (sa ili bez partnerove pomoći):

1. Opustite se u kadi

I tuš može biti dobra alternativa, ali u kadi se opuštamo nekako bolje. Uzmite si vremena, nemojte misliti na išta osim na to kako se opuštate.

2. Upalite glazbu, ulijte pjenu za kupanje i počnite s masažom

Dodirujte si grudi i pamtite gdje su najosjetljivije. Ovo ćete najbolje znati kad se naježite.

3. Tijekom vođenja ljubavi ostavite odjeću na sebi od struka na dolje

Dohvatite neki mirišljavi losion za tijelo i posvetite 20 minuta masaži vaših grudi i partnerovih prsa. Ako vam partner nije blizu, nema veze, posvetite se same sebi. Kada otkrijete koliko su grudi zapravo jaka erogena zona, seks vam neće više biti dosadan i predvidljiv.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 10.05.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Ispovijest

‘Izgubila sam zaručnika tijekom putovanja na Tajlandu, a par dana nakon i naše nerođeno dijete’

Shannon Leone Fowler spistateljica je i biologinja iz Kalifornije. Kao vrlo mlada izgubila je supruga tijekom putovanja na Tajlandu, ubila ga je kubomeduza. Nekoliko dana prije toga su se zaručili, a kasnije je saznala da je u to vrijeme bila i trudna. Tijekom tih stresom, šokom i tugom obilježenih dana, pobacila je i izgubila dijete. Kasnije je o svemu napisala knjigu, a ovo je jedan dio njene priče

Povratak na Net.hr