Podsvijest je zeznuta

Stalno sanjate seksi snove? Evo što oni točno znače, ovisno o tome tko se u njima nalazi

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 08:06 09.11.2016 / Rubrika:
Foto: Giphy
0

Snovi o seksu s bivšim ne znači da ga potajno još želite već nešto sasvim drugo

Snovi su dosta neistraženo područje i znaju biti ludi, nepovezani, ugodni, zastrašujući ili pak totalno zbunjujući. Seksi snovi, s druge strane, većinom su intenzivni, ali nekada pomalo i freaky. Svatko ih je iskusio barem nekoliko puta, a osobe koje se u njima pojavljuju ne moraju uopće imati veze s našim stvarnim životom.

Dešifriranje ovakvih vrućih snova zna biti dosta teško, a kako se ne biste izgubili u milijun interpretacija, evo što svaki od njih znači:

Seks s bivšim

Ovakvi snovi ne znače da ste još zaljubljeni u njega niti da mu se odmah trebate javiti, samo zato jer ste ga sanjali. Ako je prošlo puno vremena od prekida, snovi ne govore o njemu već o onome što on predstavlja: prvu ljubav, strast, uzbuđenje i osjećaj slobode.

Često se pojavljuju kada je naša trenutna veza u statusu quo, odnosno kada smo upali u monotoniju ili ako smo usamljeni. Naša podsvjest ovime nam želi poručiti da trebamo poraditi na uvođenju novih stvari u postojeću vezu kako bi je začinili i vratili staru iskru.

Seks sa strancem

Seks sa misterioznim strancem kojem ne vidite lice drugi je najčešći seksi san, ali nema nikakve veze s tim da vas netko tamo čeka da ga pronađete. Nepoznati ljubavnik u biti simbolizira neki aspekt vas samih koji pokušavate upoznati i iskoristiti u životu.

Muškarac bez lica predstavlja vašu želju da budete autoritativniji i uporniji u svakodnevnom životu.

Seks s platonskim prijateljem

Nakon ovoga se zna dogoditi da prijatelja, koji vam je uvijek bio kao mlađi brat, počnete gledati na drukčiji način. Čak i ako vas vaš prijatelj uopće seksualno ne privlači, podsvjest vam govori da neke od njegovih osobina možda trebate uključiti u vlastiti život.

Seks s istim spolom

Ako vas inače ne privlači suprotni spol, snovi o seksu sa ženom mogu vam se činiti vrlo čudni i nepovezani. I ovdje je očito da druga osoba predstavlja nešto što vam fali ili nešto što želite postići. Možda ste jednostavno ponosni na nešto što ste ostvarili, a žena u vašim snovima simbolizira taj uspjeh i slavi jačinu i upornost.

Seks s poznatom osobom

Seks sa celebrityjima može uključivati jednu od ove dvije stvari: Ili vam je dotični jednostavno seksi i napet pa fantazirate o njemu ili se radi o nasumično odabranoj osobi od strane vaše podsvijesti koja je i ovdje glavni mali vrag. Prve tri stvari koje vam padnu na pamet vezano uz tu poznatu osobu su one na koje morate obratiti pozornost u javi.

Seks s nekim koga ne podnosite

Čini se da vam vaše unutarnje ja poručuje kako trebate naći način za povezivanje s tom osobom za dobrobit vašeg zdravlja. Mržnja i neprijateljstvo vam ne trebaju u životu. Ovi snovi također znače da biste rado imali neku osobinu koju dotična osoba posjeduje.

Seks s kolegom

Seks s kolegom koji vas seksulano ne privlači ima slično značenje kao i snovi o seksu s prijateljem. Možda se divite nekoj njegovoj karakternoj crti ili vas nadahnjuje, što je itekako pozitivno.

Grupni seks

Ako sanjate menage a trois vjerojatno ste prepoterećeni u nekom životnom području i ne znate kako riješiti zbrku. Rastrgani ste na sve strane i ne možete se u jednakoj mjeri posvetiti svemu što volite. Ako se prepoznajete u ovome, probajte riješiti jednu po jednu stvar.

Seks u javnosti

Nekada snovi o seksu nemaju veze s određenom osobom već mjestom. U snovima lokacije predstavljaju područja našeg života: ljubav, posao, obitelj, društveni krug. Javnost ovdje simbolizira dio vašeg života koji svatko zna. Dakle, ako sanjate da se seksate u uredu, to bi moglo značiti da dopuštate da posao dominira nad drugim aspektima vašeg života što nikako nije dobro. Jednostavno se ponekad isključite i nađite hobi.

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 08:06 09.11.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr