Girl power!

Skupina djevojaka se osvetila frajeru koji je svih šestero pozvao na spoj iste večeri

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 11.08.2017 / Rubrika:
Foto: Lisette Pylant‏ /Twitter
0

Lisette Pylant uspjela je spoj iz pakla pretvoriti u lekciju života

U ponedeljak je navečer Lisette otišla na spoj s muškarcem koji je bio poprilično neugodan i uz to za spoj bukirao još nekoliko djevojka koje su se jedna po jedna pojavljivale usred njihova druženja. Lisette je, međutim, ipak stvari uspjela preokrenuti u svoju korist i dotičnome ‘ukrasti’ sve žene koje je bukirao te večeri, njih šestero. Svoju je priču ispričala u epskoj objavi na Twitteru.

“Otišla sam za rođendan na spoj s likom kojeg su mi namjestili prijatelji.”

“Sastali smo se u baru u kojem radi moj prijateljica. Prijateljica mi je cijelo vrijeme slala poruke govoreći da je lik užasan i neka bježim.”

Nakon što se pojavila i druga djevojka, Lisette je odlučila šutjeti dok nije ostala nasamo s njom.

“Odlučila sam joj postati prijateljica kako se djevojka ne bi osjećala neugodno sve dok se konačno na trenutak nije maknuo, tada sam joj sve objasnila. Nazovimo tu djevojku Katie. Katie je odlučila da tog jadnika naučimo lekciji, pa smo razgovarale 30 minuta.”

Kada se i treća djevojka pojavila, njih su se dvije odlučile udružiti i s njom.

“Obje su djevojke skupa sa mnom odlučile sve objasniti konobaru i izbacivaču i opelješile smo ga za sve što ima”

I tako sve do dolaska zadnje djevojke. Ako se pitate što se sa svima njima dogodilo kasnije, reći ćemo vam da su sve odlučile postati prijateljice.

Izvor: Cosmopolitan

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 11.08.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Ispovijest

‘Izgubila sam zaručnika tijekom putovanja na Tajlandu, a par dana nakon i naše nerođeno dijete’

Shannon Leone Fowler spistateljica je i biologinja iz Kalifornije. Kao vrlo mlada izgubila je supruga tijekom putovanja na Tajlandu, ubila ga je kubomeduza. Nekoliko dana prije toga su se zaručili, a kasnije je saznala da je u to vrijeme bila i trudna. Tijekom tih stresom, šokom i tugom obilježenih dana, pobacila je i izgubila dijete. Kasnije je o svemu napisala knjigu, a ovo je jedan dio njene priče

Povratak na Net.hr