Opasno, ali seksi

Seks u javnosti? Može, ali samo ako se držite ova četiri savjeta kako ne biste bili uhvaćeni

Piše: Žena Net / Vrijeme: 20:30 19.05.2017 / Rubrika:
Foto: kieferpix/Thinkstock
0

Kada saznate kako, prakticirat ćete ga češće

Samo zamislite – toplina sunca na vašoj koži ili beskrajno nebo sa zvijezdama iznad vas dok uživate sa svojim partnerom. Nije loše, zar ne? Da, seks u javnosti može biti itekako nezaboravan ako znate kako se osigurati da ne postanete glavna vijest na portalima.

Uvijek će biti onih koji nemaju pametnijeg posla nego snimkom svima obznaniti da su vidjeli nekoga tko se seksa (uh, kako šokantno) pa evo kako ćete se opustiti i nesmetano uživati:

1. Neka priroda potakne vašu želju

Seks je prirodan, priroda je seksi, a to možete shvatiti tek kada joj se u potpunosti prepustite. Sve ima svoju vibraciju, tako da šetnja kroz prirodu sa zvjezdanim nebom iznad sebe može pobuditi sva vaša čula.

Pustite neka vas zavedu slike, zvukovi, mirisi i okusi prirode pa to preselite na vašeg partnera. Ljubite se pokraj rijeke, mazite pored mora ili na zelenoj tratini. Senzualno i drukčije!

2. Krenite u akciju

Ako vas jako uzbuđuje pomisao na razmjenjivanje nježnosti na otvorenom, nema razloga da se suzdražavte. Seks u javnosti možda je kažnjiv, ali nije i ljubljenje. Ponesite dekicu i rasprostrite je negdje gdje nema toliko prometa ili gdje vas zaklanja stablo.

3. Vrijeme je da odete još malo dalje

Iako se možete ljubiti gdje god želite, za seks morate potražiti neko mjesto gdje vas nitko neće naći. Ne idite utabanim stazama i tamo gdje prolazi puno ljudi već birajte osamljene predjele. Čak možete dan prije istražiti različita mjesta kako ne biste na ‘dan d’ gubili vrijeme.

4. Iznajmite privatan posjed

Želite biti sigurni da vas nitko neće vidjeti? Iznajmite kuću na selu ili ranču te provjerite da ćete biti jedini na posjedu. Kad znate da ste sami, vodite ljubav gdje god, kako god i koliko god želite!

Piše: Žena Net / Vrijeme: 20:30 19.05.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr