Posvetite im pažnju

Seks ne završava orgazmom: Ove stvari ni u ludilu nemojte preskakati jer one donose potpuno zadovoljstvo

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 19.04.2017 / Rubrika:
Foto: nd3000/Thinkstock
0

Nekada su ovi trenuci intimniji od samog seksa

Volite seks i redovito ga upražnjavate s partnerom, ali nakon orgazma imate osjećaj da prestaje sva čar i da je to to? Da, to se vjerojatno događa jer ni on ni vi ne posvećujete pažnju trenucima nakon seksa, a jednako su važni kao i predigra te sam seks.

Osim što ćete se oboje osjećati povezanije i zadovoljnije, intimni život će vam biti potpuniji. Evo što nikako nije dobro propuštati:

1. Daljni kontakt

Znamo da je poslije seksa najslađe okrenuti se na drugu stranu i zaspati, ali zar nije ljepše maziti se, ljubiti i razgovarati? Nemojte žuriti pod tuš, prčkati po mobitelu ili samo upaliti TV. Dajte si vremena i posvetite ga voljenoj osobi do kraja.

2. Duboki pogled

Pogled znači potpunu prisutnost, kako u seksu, tako i nakon njega. Ne izbjegavajte partnerov pogled jer vam on može mnogo toga reći, a kad nekoga gledamo dulje u oči, više se povezujemo s njim.

3. Razgovor

Možda vam se ne čini osobito važnim, ali najbolje je odmah nakon seksa iznijeti sve što vam se svidjelo, a što ne, tako da znate za sljedeći put. Ne morate biti smrtno ozbiljni već opušteni i šaljivi ;)

 

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 19.04.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr