Netko drži sve konce

Razlog je prilično iznenađujuć: Evo zašto se neki parovi seksaju više nego drugi

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 20:04 08.11.2016 / Rubrika:
Foto: Giphy
0

Ako se ne možete pohvaliti bogatim seksualnim životom, krivac je upravo ovo

Nedavna studija sa Svučilišta na Floridi otkrila je odgovor na pitanje koje nas muči svako malo. Naime, u istraživanju je sudjelovalo oko 300 heteroseksualnih parova kako bi se otkrilo zašto se neki parovi seksaju više od drugih.

Došli su do zanimljivih rezultata koji su pokazali da je naš karakter i odnos prema vanjskom svijetu ključ dobrog ili lošeg seksualnog života.


Iako živimo u modernom svijetu, muškarci su ti koji češće iniciraju seks, a žena na njega može ili ne mora pozitivno odgovoriti, odnosno prihvatiti ga. Sve ovisi o tome kako se muškarci postave prema ženi i jesu li obazrivi i pažljivi.

Dakle, žene ipak drže sve konce u rukama.

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 20:04 08.11.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Ispovijest

‘Izgubila sam zaručnika tijekom putovanja na Tajlandu, a par dana nakon i naše nerođeno dijete’

Shannon Leone Fowler spistateljica je i biologinja iz Kalifornije. Kao vrlo mlada izgubila je supruga tijekom putovanja na Tajlandu, ubila ga je kubomeduza. Nekoliko dana prije toga su se zaručili, a kasnije je saznala da je u to vrijeme bila i trudna. Tijekom tih stresom, šokom i tugom obilježenih dana, pobacila je i izgubila dijete. Kasnije je o svemu napisala knjigu, a ovo je jedan dio njene priče

Povratak na Net.hr