Iluzija ljubavi

Razlikujte zaljubljenost od opčinjenosti: Ovo su lažni signali koji upućuju da ste ovo dvoje ozbiljno pomiješali

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 21:23 20.01.2017 / Rubrika:
Foto: Giphy
0

Nekada nam nije lako shvatiti jesmo li zaljubljeni u neku osobu ili u osjećaj koji ona izaziva u nama

Ove dvije stvari lako je pomiješati, a ako ih ne znamo razlikovati, možemo se naći u situaciji da čak i najbezazleniji flert odmah smatramo zaljubljenošću.

Ljudi su vizualna bića i naravno da će nas na osobi ponaprije privući izgled, ali to nije i nikako ne bi trebao biti okidač zaljubljenosti. Evo još nekih lažnih signala na koje biste trebali pripaziti:

Zabavno vam je

Ako vas netko nasmijava i u njegovom društvu vam je uvijek super zabavno, to ne znači da ste automatski zaljubljeni u tu osobu. Dobar smisao za humor tek je jedna od crta karaktera koja nas može privlačiti.

Imate leptiriće u trbuhu

Lako ih se može zamijeniti s fascinacijom ili uzbuđenjem kada vidite nekog koga ste tek upoznali. Isto tako, maštanje o osobi koju ste vidjeli tek nekoliko puta i usjekla vam se u pamćenje ne može se nazvati zaljubljenošću. Za zaljubljenost je potrebno dobro upoznati osobu i otkriti kakva ona zaista jest.

Strast

Dobar seks i velika strast također nam može pomutiti razum i počnemo se vezati uz tu osobu samo zato jer volimo taj osjećaj. Čista seksualna kemija nema nikakve veze sa zaljubljenošću ako s tim čovjekom nemate apsolutno ništa drugo zajedničko.

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 21:23 20.01.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr