Top savjeti

Prvi seks s novim partnerom pun je različitih iznenađenja: Evo što trebaš učiniti da ona budu ugodna

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:06 03.01.2018 / Rubrika:
Foto: couplegoals/Instagram
0

Svaki prvi put s novim frajerom može se činiti kao prvi put uopće

Sva se treseš, znoje ti se dlanovi, a glava ti želi eksplodirati od pitanja, očekivanja i raznih drugih misli? Da, tako nekako izgledaju trenuci prije prvog seksa s novim partnerom. Iako ove popratne pojave mogu biti vrlo stresne, normalne su i uobičajene jer se svaki prvi seks s nekim novim čini baš kao prvi seks općenito, zar ne?

Znamo da ti se puno toga mota po glavi, ali evo na što se moraš fokusirati kako bi sve prošlo super i za tebe i za njega:

1. Oslobodi se predrasuda


Seks nije natjecanje niti se u njemu treba strogo držati nekih pravila, pogotovo kada se radi o seksu s nekim novim. Važno je znati što te pali, što ti je ugodno, a što nije i da si spremna na isprobavanje novih stvari.

Mnogi od nas rade jednu kardinalnu grešku u seksu, a i u životu općenito, a ta je da ne znamo biti prisutni u trenutku i uživati u sadašnjosti. Kada si uravnotežena i sigurna u vlastitoj koži, partner to može primijetiti, čak i ako se ne poznate dugo.

2. Slušaj ga i prati govor njegova tijela

Naravno da ne možeš odmah znati što pali tvog novog partnera, zato je dobro upoznati ga, barem na nekog osnovnoj razini. Postavljaj pitanja, slušaj ga i promatraj kako se kreće, gleda, ponaša…iz toga možeš puno izvući.

3. Uspori

Teško se suzdržati kada strast prokola krvlju, ali ponekad treba i usporiti i to iz gornjeg razloga – uživanja u trenutku. Pričajte, mazite se, grickajte, ljubite, radite sve što paše i tebi i njemu. Ne treba sve završiti orgazmom.

4. Iskoristi lubrikant i seksi igračke

Možda ti to ne bi palo na pamet, ali lubrikant je jako dobar dodatak seksu, ne samo zbog osiguravanja dodatne vlažnosti, već i za razne igrice. Samo se nadamo da tvoj partner neće apriori odbiti ove stvari. Nećeš znati dok ne probaš ;)

5. Posveti se njegovoj muškosti

Kada se prvi put ideš seksati s nekim novim, ne znaš što će te dočekati tamo dolje. Tvoja najvažnija zadaća jest pokazati mu da ga želiš i posvetiti mu potpunu pažnju. Samo ne zaboravi i na druge dijelove tijela osim penisa.

6. Nemoj se fokusirati samo na svoje genitalije

Koristi ruke, usta, noge i sve što ti padne na pamet da sebi i njemu priuštiš zadovoljstvo. Isto tako, budi aktivna i nemoj samo ležati jer mu se to sigurno neće svidjeti. Nije mu baš životni san klada u krevetu.

7. Prihvati što se događa

Bilo da je seks odličan, osrednji ili loš, tako stvari stoje. Nemoj odmah paničariti ako je na stvari ovo zadnje jer ga možda muči trema pa nije pokazao sve što zna i umije. Uživajte ;)

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:06 03.01.2018 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr