Veličina (ni)je bitna?

Pazite što želite: Ovo je šest brutalnih istina o seksu s muškarcem koji ima veliki penis

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:55 17.05.2017 / Rubrika:
Foto: Giphy
0

Na kraju svega možete doći do jednog važnog zaključka

Iako svi znamo da je tehnika presudnija od centimetara, i žene i muškarce još uvijek brine veličina penisa. Veće nije uvijek i bolje, ali ako priželjkujete seks s partnerom koji se može pohvaliti velikom alatkom, važno je da znate ovih šest stvari kako se ne biste, blago rečeno, razočarali.

1. Nije svaki položaj ugodan niti izvediv

Volite doggy style jer ga možete dublje osjetiti? Ovaj položaj više vam neće pasti na pamet kada ga jednom probate izvesti s velikim penisom u sebi. Možete, dakako, krenuti lagano i oprezno, ali seksualno raspoloženje baš i ne voli ova dva načina. Eksperimentirajte kako biste otkrili koji su položaji najugodniji jer ne želite ozljede u unutrašnjosti, je li tako?

2. Počnite JAKO sporo

S većim penisom jednostavno se mora krenuti sporo, inače može doći do neželjenih posljedica. Vagina je inače stisnuta i svaki nagli ulazak može biti prilično bolan.

3. Potrošit ćete punooo lubrikanta

Previše trenja? Lubrikant će vam postati najbolji prijatelj ;)

4. Testirat ćete vaš refleks povraćanja

Ako volite pružati oralni seks, on je nešto teže izvediv s velikim penisom u ustima, pogotovo ako ga uzimate do kraja. Samo polako…

5. Vjerojatno će vas sve boljeti

Sljedeći dan možda će vas boljeti stidna kost i cijela unutrašnjost vagine, tako da se nemojte iznenaditi.

6. Možda ćete doći do važnog zaključka…

…da veličina nije sve. Lako se može dogoditi da muškarac s velikim penisom u koji ste polagali velike nade i nije baš nešto u krevetu. Prvi dojam često vara ;)

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:55 17.05.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr