Ne odustaj

Partner ima problema s erekcijom? Nije to najgori problem na svijetu, evo kako unatoč tome možete uživati u seksu

Piše: Žena Net / Vrijeme: 15:18 13.01.2018 / Rubrika:
Foto: Thinkstock
0

Ovo vam nikako ne mora uništiti seksualni život

Mnogi muškarci imaju problem s erekcijom, bilo da je ne mogu postići kada je to potrebno ili je ne mogu zadržati. Koliko god se ovo činio užasno velik problem, postoje načini, piše Your Tango, kako unatoč tome imati dobar seksualni život.

Naravno da je penetracija važan dio seksa, ali nije i najvažniji, odnosno ne bi ga tako trebalo gledati. Čak 65 posto žena ioanko ne može svršiti samo penetracijom pa je bezveze optuživati frajera što ne može postići erekciju. Naravno da razlozi mogu biti razni, ali važno se fokusirati na rješenja.

1. Uvijek budite pripremljeni


S obzirom da ne možeš unaprijed znati da ćete imati problem, dobro je imati plan B. Potraži načine kako ćete se međusobno zadovoljiti bez penetracije jer vam itekako može biti zabavno. Važan je trud i maštovitost!

2. Fokusirajte se i na druge oblike užitka

Frajeri na seks većinom gledaju kao na penetraciju, a to ih samo sprječava da se posvete drugim oblicima zadovoljstva. Seksualne igračke, masaže, zadirkivanja, maženje…sve je to seks i to sve treba uključiti u igru. Možda mu takve stvari čak probude ‘alat’.

3. Osigurajte zaštitu

Zaštitu je dobro imati na oku ako stvari krenu u željenom smjeru, zar ne? I to je jedna vrsta pripreme.

4. Eliminirajte stres

Kod ovakve situacije najgore je živcirati se i raditi od buhe slona. Ne, to nije odmah znak da nije nikakav ljubavnik, a stavljanje tog problema na nos može ga dodatno obeshrabriti pa neće više ni pokušavati popraviti stvar.

5. Eliminiraj nesigurnost

Znaš li da muškarci mogu svršiti čak i ako im je penis opušten? Da, stoga ga ne trebaš potpuno izbaciti iz igre. Oboje budite uporni i problem će se riješiti sam od sebe.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 15:18 13.01.2018 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr