Nije im lako

Ovo je sedam stvari koje dečki mrze u seksu, a ne bi vam to priznali ni da ih mučite

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 20:51 26.10.2016 / Rubrika:
Foto: Giphy
0

Ni muškarcima nije svaki put toliko dobro samo zato jer su se seksali

Mitova u seksu ima od pamtivijeka i to vjerojatno zato jer je muški orgazam nekako uvijek bio veći prioritet nego ženski. Žena je uvijek bila ta koja je ostala razočarana izostankom orgazma, a muškarac je gotovo pljeskao od sreće kako mu je dobro.

No, da ne ostanemo svi u zabludi – ne, ni muškarcima nije svaki puta toliko dobro samo zato jer su se seksali. I oni se nekada žele samo maknuti s vas jer su preumorni da nastave ili im jednostavno nešto ne štima, a bed im je to priznati.

A evo što osobito mrze kada je riječ o seksu ( i ne, neće vam priznati):

1. Mora im se dići više puta nego što to mislimo

Jedan seks jednako jedna erekcija. Ne, to tako ne funkcionira jer ima mnogo oscilacija. Evo primjera. Ljubljenjem se napale, onda malo razgovaramo i tada im se počne spuštati. Pa ponovni dodiri pa pauza za ženski odlazak na zahod i svemu čemu se možemo nadati jest da stvar ostane gore dok se mi vratimo iz kupaonice. Penisi nisu motorizirani bolnički kreveti koji se pritiskom na jednu tipku dižu ili spuštaju.

2. Muče ih dvostruki standardi pri svlačenju, posebno cipela

Svlačenje ponekad počinje tako da muškarac otkopčava ženi košulju pa grudnjak, zatim ona njemu skida majicu da bi na kraju on oboma skinuo donji dio. Rijetko će koja žena muškarcu skinuti cipele ili čarape. No, u seksu, kao niti u jednom drugom području u životu, ne bi trebalo biti dvostrukih standarda.

3. Mokrenje s erekcijom teško je i preteško

 

Moraju stajati iznad WC-a s penisom usmjerenim negdje gdje ne bi trebao biti usmjeren, a mokraća jednostavno ne želi izaći jer se mjehur blokirao zbog očekivane ejakulacije. Drugi puta kada vašeg muškarca nema nešto dulje iz kupaonice, sjetite se ovoga i nemojte odmah frktati nosom i pitati ih gdje su tako dugo.

4. Uvijek moraju nagađati kada je pravo vrijeme za seks

Isto tako često moraju pogađati jesmo li napaljene ili ne jer ponekad ne znamo jasno i glasno reći: “Uzmi me, želim te!”

5. Teže je ne svršiti nego svršiti

Dok muškarci ne evoluiraju do te mjere da će se moći u sekundi suzdržati od izbacivanja sperme, trebamo pokušati shvatiti kako im je kada su toliko napaljeni i spremni, a u trenutku moraju sve ‘ugasiti’ jer bi se sve prebrzo završilo.

6. Često ni oni nisu zadovoljeni

Nisu samo žene te koje znaju biti razočarane u seksu, to pogađa sve više i više muškaraca. Od toga da sve moraju napraviti sami do toga da bi željeli toliko toga isprobati, a ne mogu jer se ženama ne da ili ‘nisu za to’. Nisu svi isti, naravno, niti sve uzbuđuje isto, ali seks ne bi trebao biti tabu, a kamoli ograničavajuće iskustvo. Eksperimentirajte sa svojim muškarcem, možete oboje otkriti mnogo toga novoga.

7. Od njih se uvijek očekuje da svrše

Nismo sigurni je li to zbog razloga iz prve rečenice ili seks jednostavno nije kompletan ako muškarac ne svrši. Njima se događa isto kao i nama i ne treba oko toga raditi dramu. Možda su se već prije sami zadovoljili, ali ne znači da nisu uživali u seksu s vama ako nema te famozne eksplozije na kraju.

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 20:51 26.10.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr