Presmiješno 😂

Ovim su se curama muškarci upucavali u najčudnijim situacijama, a nekima je čak i upalilo

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 17.07.2017 / Rubrika:
Foto: Kevin Simmons/flickr
0

Ono kada vas sudbina pokušava spojiti s vašom srodnom dušom

Upucavanje u klasičnom smislu riječi danas je nešto rjeđe s obzirom na sve društvene mreže koje postoje. Ipak, i dalje postoje poneki biseri upucavanja. Ovih je šest djevojaka za Women’s Health odlučilo podijeliti svoje priče. Neke su stvarno urnebesne, a neki uleti su zapravo i upalili.

Upucavao mi se na sprovodu

“Baka od moje prijateljice je umrla i odlučila sam otići na sprovod kako bih dala podršku njoj i njezinoj obitelji. Kada je sve bilo gotovo stajala sam sama određeno vrijeme, a onda mi je pristupio neki dečko. Počeo mi se upucavati i razgovarali smo tako 15 minuta ili dulje. Bilo je pomalo neobično pričati o nekim veselim stvarima na sprovodu. Tražio me broj i dala sam mu ga. Kasnije sam pitala prijateljicu tko je to i rekla mi je kako je to njezin rođak koji je nedavno prekinuo s curom. Iz njezine priče se dalo naslutiti kako i dalje ima nekih problema s bivšom pa mu se nikada nisam javila.”

Greta D.

Onesvijestila sam se, a on je iskoristio priliku

“Bila sam na stvarno teškom treningu fitnessa, a vani je bilo prevruće. Nisam ništa jela cijeli dan i nisam imala vodu sa sobom tako da sam bila osuđena na katastrofu. Kao dio treninga morali smo trčati vani i od prevelike slabosti sam se onesvijestila. Kada sam došla k sebi trener i još jedan dečko stajali su pored mene i davali mi vode i pitali me kako se osjećam. Sjela sam, popila vodu i bilo mi je bolje. Trener je otišao po moju torbu da bih mogla uzeti mobitel i nazvati nekoga da dođe po mene. Dečko koji je i dalje stajao pored mene je iskoristio priliku i počeo mi se upucavati. Rekao je kako zna od čega će mi sigurno biti bolje. Pitala sam od čega, a on je odgovorio kako će mi sigurno pomoći noć provedena u gradu s njim. Ovo je bilo toliko otrcano, a ja nisam bila raspoložena za izlazak. Samo sam preokrenula očima.”

Lydia S.

Javio mi se na Instagramu

“Nemam toliko puno nepoznatih pratitelja na Instagramu tako da sam primijetila kada me zapratio poprilično zgodan momak. Uvijek mi je lajkao slike, a jednog dana mi je poslao i privatnu poruku kako bi mi rekao da je slika na kojoj se penjem po stijenama stvarno odlična. Imala sam leptiriće u trbuhu što je bilo čudno jer nisam znala ništa o njemu, osim onoga što sam vidjela na njegovim slikama. Još smo se nekoliko puta tako dopisivali, a onda me je i pozvao na kavu. Nisam nikome pričala o ovome jer bi vjerojatno mislili kako sam luda što idem s nepoznatim dečkom kojeg sam upoznala na Instagramu na kavu. Spoj je prošao odlično, a mi smo hodali dva ili tri mjeseca nakon toga. Na kraju ipak nije to bilo to, ali ne žalim što sam otišla na taj spoj.”

Sophie P.

Nazvala sam pogrešan broj

“Zvala sam roditelje čiji sam broj znala napamet, ali sam slučajno umjesto brojke tri pritisnula sedam. Bila sam toliko zbunjena kada se javio muškarac jer nisam ni shvatila da sam birala pogrešan broj. Počeli smo pričati i on je mislio da je cijela situacija smiješna. Razgovarali smo sigurno deset minuta prije nego me pozvao na večeru. Bilo je potpuno ludo, on je to znao i ja sam to znala. Nisam imala pojma kako izgleda, ali imala sam dobar osjećaj u vezi njega. Dao mi je svoje ime i prezime prije spoja pa sam ga naravno guglala. Činio se normalan na društvenim mrežama, a kada sam vidjela slike definitivno mi je bio privlačan. Našli smo se u četvrtak navečer u restoranu blizu moje kuće. Već idućeg petka bili smo u vezi. Zajedno smo bili šest mjeseci. Ovo je vjerojatno najčudniji način za upoznavanje nekoga, ali drago mi je što sam taj dan pogriješila broj.”

Molly M.

Upoznali smo se kod terapeuta

“Trenutnog dečka sam upoznala kod svojeg terapeuta. Taman sam izlazila u čekaonicu, a on je bio idući na redu. Terapeut je otišao po ručak, a ja sam počela pričati s njim. Nasmijavao me je cijelo vrijeme i sviđao mi se njegov osmijeh. Pozvao me je na piće i pristala sam. U vezi smo već dvije godine.”

Claire S.

Kupovala sam tampone i kontracepcijske pilule

“Doslovno sam u rukama imala dvije najneugodnije stvari kada sam naletjela na dečka koji nije gledao gdje hoda. Sudarili smo se, a meni su iz ruku ispali tamponi i kontracepcijske pilule. Pomogao mi je pokupiti ih s poda. Bilo mi je užasno neugodno. Zahvalila sam se i nastavila s kupovinom. Onda smo se ponovno sreli u dugom redu na blagajni. Pokušavao je pričati sa mnom i prije nego što sam došla na red za naplatu pitao me za broj. Htio me izvesti na večeru. Zahvalila sam mu i izmislila da imam dečka. Nije bio moj tip i bio je prenapadan.

Debby N.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 17.07.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr